cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 7 A55 5G

(Topic created on: 05-12-2025 11:44 PM)
420 Views
klcburakt
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı bir kaç söylenti duydum ama yarın için one uı 7 nin a55 e gelme şansı var mıdır? Ya da yarına gelmese bile tahmini ne zamana gelir?

0 Likes
48 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
En az tahmini 1-2 haftası var.
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Tamamdır hocam sağolasın.
AliA55G
Active Level 6
Galaxy A
dağıtım tarihi 12-17 mayıs. ertelenme durumu olursa da bu hafta değil de öbür hafta gelir ki güncelleme geç geldiği için samsungun böyle bir durumu yaşatmayacağını düşünüyorum
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Henüz SM-A556E, Türkiye'deki A55 modeli, için hiçbir bölgede One UI 7 yayınlanmadı. Hindistan'da vs. yayınlandıktan yaklaşık 1 ila 2 hafta içinde gelir bize. Yarın Hindistan'a verilse bile bize hemen gelmez. Belki S24 serisindeki gibi olursa bize erken gelir.
0 Likes
AliA55G
Active Level 6
Galaxy A
en geç 17sine kadar gelme ihtimali yok mu yani hocam
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung'a belli olmaz.
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Samsung gerçekten bu konuda sınıfta kalıyor güncelleme konusunda pek iyi olduklarını söyleyemeyeceğim.
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Hadi bir sürü cihazı var diyoruz, Android'in yapısından pek de mümkün değil diyoruz, o da belli bir yere kadar. Biraz acele etseler?
0 Likes
klcburakt
Active Level 5
Galaxy A
Tabii ki yani düşünebiliyor musunuz A55 o kadar yeni bir model olmasına rağmen diğer A serilerini göre çok geriye atıldı onu da geçtim paramızla rezil oluyoruz desek yeridir.