cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 5 aod ve kilit ekranı animasyonu

(Topic created on: 10-16-2022 02:23 PM)
374 Views
ErenA51-TabS6lite
Active Level 7
Options
Galaxy A

Çok güzel olmuş bu bildiğimiz i(os) 16 çok güzel olmuş bence ben beğendim 
7 Comments
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Tatlı kameranızı çok güzel 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😂😂aynı ios 16 gibi valla hiç samsung un kendi yaptığı yeniliği hiç görmedim oda sadece one ui dı
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
Animasyonlar güzel de, muhtemelen S serisi ile sınırlı kalacağı için bizim gibi A serisi kullanıcıları için boş. Samsung yaptığı aptalca animasyon kısıtlamalarını kaldırmak gibi bir karar verirse belki. Umarım getirilir ve S serisi ile sınırlı kalmaz. Ciddi bir animasyon kısıtlaması var A ve M'de 😐
Ha tabii aynı olmayabilir sonuçta üst segment ve orta segment farkı ama çok bariz bir f a r k da olmamalıydı bence 😐
0 Likes
Galaxy A
Sanmıyorum s ile sınırlı kalacağı büyük güncelleme sonuçta bende a51 var o kdr yok uı core cihazlarında olmaz büyük ihtimal
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
Bir mağazaya gidip S22 ile falan animasyonları karşılaştır aşırı f a r k var, uygulama açılışından tut, bildirim panelinin inerken açarken kapatırken blur farkliliklari ekstra animasyonlar vb. A serisi bu konuda çok kısıldı root ile bir kısmını açabiliyoruz S serisi animasyonlarının ki şu anda da A51 de dahil AOD animasyonu A serisinde yokki Android 13 ile umarım verilir
0 Likes
Galaxy A
İnşallah verilir bence verilir gibi ya çok istiyorum bunu animasyon olmayınca kötü oluyo
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
bence de çok kötü oluyor bence kesinlikle verilmeli hafif bile olsa, yaptıkları gerçek anlamda çok saçma, HighEnd animasyonları da bence verilmeli
0 Likes