cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One Ui 6.1 Hızlı Şarj Sorunu

(Topic created on: 10-30-2024 07:56 PM)
150 Views
mrtdznl
Active Level 1
Options
Galaxy A

One Ui 6.1 sürümüne geçtikten sonra telefon hızlı şarj artık olmuyor. Sadece normal şarj oluyor bilgisi olan varmı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrtdznl,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
nodoshi
Active Level 5
Galaxy A
Bu durum kablo ve adaptöre bağlıdır. Her adaptör ve kablo aynı watt değerini vermez.

Ya da ekteki adımları takip edin.

Adımları takip ettikten sonra bu tikler kapalı ise aktif hale getirin.1730307850273.jpg1730307850302.jpg1730307850326.jpg1730307850354.jpg
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
benimki a25 5g hizli sarj kapali olmasina ragmen hizli sarj ediyor. one ui 6.0
0 Likes
mrtdznl
Active Level 1
Galaxy A
Sorun 6.1 de zaten 6.0 da bendede yoktu sorun
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
sorun su hizli sarj pilin omrunu cabuk tukettigi icin ayarlardan hizli sarji kapatmama ragmen hizli sarj oluyor yani istedigimi yapmiyor android
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
ben yavas yavas dolmasini istiyorum
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
olmuyor hizli sarjdan vazgecmiyor telefon adaptoru 25watt samsung
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
anladim benim demek istedigimde 6.0 one ui de sorunlu
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
bilmiyorum ama yazilimci olmak istemem cok kotu bir is oldugu belli devamli guncelleme nereye kadar ucu bucagi olmayan deniz gibi sorunlu ve iyi test edilmesi gereken bir sey
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
her halde
0 Likes