cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI sistemini silip yerine odin ile 3.1 kurmak mümkün mü?

(Topic created on: 4 weeks ago)
233 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba sorum başlıkta ki gibidir böyle bir şey deneyip ya da işinin ehlini yapan birisine yaptırmak istiyorum sizce mümkün müdür?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kullaniciii

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama ve siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

0 Likes
19 Comments
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Eger 3.1'den sonraki bir surum halihazırda kurulu ise yapamazsınız, Bootloader surumunuz guncellenir. One UI 3.1kullanan Custom ROM kurabilirsiniz.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
One UI sistemini sildikten sonra istediğimiz sürümü kuramıyoruz yani peki one ui 3.1 kullanan custom rom öneriniz var mıdır?
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
O cihaziniza gore degisir, cihaz modelinizi XDA Forum'da aratıp bakabilirsiniz. Ancak bulamama ihtimaliniz var.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Modelim A225F rica etsem siz de göz atabilir misiniz?
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Baktım ancak pek bulamadım. Buldugum elle tutulur bir ROM var, S22 portu One UI 5.1. Ancak zaten One UI Core olan cihaza daha agirini kurmak mantikli olmaz diye düşünüyorum, bir de Bootloader sürümü ile ilgili soru işaretleri varmış. GSI ROM da var ama onun tam ayrintisini bilmiyorum maalesef, kusura bakmayın.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Cihazım şu an 5.1 zaten bana 3.1 lazım çok kasıyor cihaz.
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba vanillastar,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Evet bunu biliyorum ancak konu sahibi istemis sonucta.
0 Likes
isimsiz-
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz markası nedir
0 Likes