Original topic:

One UI 8 Ye göz atalım

(Topic created on: 10-18-2025 11:10 PM)
251 Views
Deniz-kerem
Active Level 8
Options
Galaxy A

One UI 8 De gelecek özellikler

1. Now brief e gelen özellik (bu özellik sadece S serisinde vardır) Artık günlük haberleri Gemini sesli bir şekilde okuyabiliyor 
2. Dnamic Walpaper(Hareketli duvar kağıdı)
Bu duvar kağıtlarından 4 tane bulun maktadır özellikleri gün saatıne göre reng değiştirmesi 
3. Galery uygulamsında güçük çaplı bir değişikler 
MENU kısmında görsel ve özellik bakımdan zenginleşti, artık resim paylama ekranı popap şekilde önümüze çıkacak 
4. Quick Share 
Quick Share ekrenında yeni bir özellik var AL kısmı bu kısıma tıklatsanız herhangi başka bir cihaz (Yakınınızda olan) kişiler sizlere paylaşım yapanilecek
Not: bu özellik bende One UI 7 olmasına ramen var 
5. Yeni saat stili 
Good lock özellikleri
Artık One UI 8 ile parmak izi animasyonunu değiştirebiliyoruz bunu için good lock indirip uygulama içinden lock star adında uygulamayı yüklemelisiniz good lock samsung a ayittir güvenle indirebilirsiniz good lock u indirmek için samsung telefonda Store (Samsung store) 
Açıp aram yerine good lock yazıp indirebilirsiniz bunun gibi pek çok özellik var

Kısacası One UI 8 aslında One UI 7.5 gibi gelecek bir kaç şey var yeni saat stilleri yeni dnamic walpaper'ler ve bazı galery ayarları değişmiş Kısacası fazla yenilik yok 
Üzülmeyin çünkü bi 4 5 aya One UI 8.5 çıkacak onda daha fazla özellikler olacak 
Bu güncelleme One UI 7 deki sorunları çözmek için erken yayınlandı.
Okadar yazdım bir Yorumunu ve beğenini alırım
;)

9 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Now brief inanılmaz boş birşey😂
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
Bencede sadece hava durumu ve youtube videolarını gösteriyor
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
İşte sırf video öneriyor diye onun önerdiği videoları mı izleyeceğim
Ama şunu farkettim akıllı izlediğim kişilerden video öneriyo rastgele değil ama yine boş
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
Bilmiyorum bana gerekmiyor😊
mfs_alpha_2
Active Level 6
Galaxy A
Bir gün isviçreli bilim adamları oturmuş düşünmüş... Samsung s25 serisini nasıl s24 serisinden farklı yaparız diye. Sonra birden akıllarına now breif diye saçma bir şey gelmiş. Sonra da gitmişler bunu lansmanda kabarta kabarta göstermişler. Daha da Sonra s24 serisine gelmiş. Ve anlaşılmış ki meğer s24 kullanıcılarının o kadar arzuladığı now breif basit bit inovasyon oyunuymuş.
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Kelimesi kelimesine doğru birde arka planda pil yiyor ama çok az ama yiyor kapattım ama kilit ekranından gitmiyo ayar oldum
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Emeğine sağlık kardeşim 😊
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
Teşekkür ederim❤😊
EmirrS25U
Active Level 6
Galaxy A
Duvar kağıtlarından hangileri geldi, göremedim. Bilen varsa örnek gösterebilir mi?