Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
90 HzBluetooth: açık Bluetooth kulaklık: aralıksız bağlıKonum: açıkSenkronizasyon açık Pil sağlığı: 9849 dk boyunca wi-fi kapalı bir şekilde oyun... View Post
Selamlar Biri 2022 forza diğeri 2024 sizce hangisi güzel görünüyor View Post
Diyecek çok şey var hiçbirşey yok View Post
Önceden Samsung'un kendi hava durumu uygulamasından bildirim geliyordu artık Google dan geliyor bunu tekrar nasıl Samsung'un kendi hava durumu... View Post
Son uygulamalar tuşuna basınca takılıyor gibi oluyor önceden iyiydi sonradan bu şekilde oldu düzeltilmesi lazım. View Post
Flaş patlıyor ışık gittik ten sonra resim çekmeye kalkıyor ne hale getirdiniz telefonları marka galaxy a34 View Post
merhaba daha yeni a36 aldım 45 watt desteklediği gözüküyordu ona göre 45 watt anker pps adaptör aldım fakat ayarlarda süper hızlı şarj da çıkmıyor 45... View Post
Tabletimde yüz tanıma çalışmıyor verileri kaldıramıyorum sürekli sıfırlamam gerekiyor ayarları View Post
Galaxy A55 Cihazımı Android 16 dan 14 e düşürmek istiyorum sizce yapayımmı ve yapabiliyor muyuz garantiye bişey oluyormu Veya samsung kendisine... View Post
Cihazımda dinamik duvar kağıdı kullanınca arayüzde çok kasıyor. Çözümünü bilen var mı? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 23 | |
| 10 | |
| 9 |