Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post

90 HzBluetooth: açık Bluetooth kulaklık: aralıksız bağlıKonum: açıkSenkronizasyon açık Pil sağlığı: 9849 dk boyunca wi-fi kapalı bir şekilde oyun... View Post

Önceden Samsung'un kendi hava durumu uygulamasından bildirim geliyordu artık Google dan geliyor bunu tekrar nasıl Samsung'un kendi hava durumu... View Post

Son uygulamalar tuşuna basınca takılıyor gibi oluyor önceden iyiydi sonradan bu şekilde oldu düzeltilmesi lazım. View Post

Fevzic-video-1762024464093

merhaba daha yeni a36 aldım 45 watt desteklediği gözüküyordu ona göre 45 watt anker pps adaptör aldım fakat ayarlarda süper hızlı şarj da çıkmıyor 45... View Post

Tabletimde yüz tanıma çalışmıyor verileri kaldıramıyorum sürekli sıfırlamam gerekiyor ayarları View Post

Galaxy A55 Cihazımı Android 16 dan 14 e düşürmek istiyorum sizce yapayımmı ve yapabiliyor muyuz garantiye bişey oluyormu  Veya samsung kendisine... View Post