cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Pil Sağlığı Özelliği

(Topic created on: 3 weeks ago)
102 Views
FurkanA545G
Active Level 6
Options
Galaxy A

Selamlar merhaba members kullanıcıları üyeleri başlıkta'da belirtmiş olduğum üzere pil sağlığı özelliği cihazlarınıza ONE UI 7 güncellemesiyle geldi mi alan ya da deneyen var mı sizce bu özellik galaxy A54 5G'ye ve diğer tüm eski modellere gelir mi sadece S25 ailesine ve yeni A serisine özel sınırlı mı kalır tutulur bu konu hakkındaki olumlu olumsuz fikir ve düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum sizlerin bu konudaki düşünceleri neler

9 Comments
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Hocam now bar bilmiyorum ama 8 ile beraber bütün özellikler gelecek telefonlara. Çok zor bir şey değil yani işlemci yoran vs.
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Sizi çok iyi anlıyorum hocam doğrudur haklısınız
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Hocam niye öyle dedin laf sokar gibi. Gelir muhtemelen o özellik a serisine de😂
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Hayır hocam niye laf sokar gibi olsun yanlış anlamayın sadece sorup bilgi almak istedim hepsi bu inşALLAH dediğiniz gibi olur A serisine'de pil sağlığı özelliği gelir
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Now bar bile gelebilir pil sağlığı çok uçuk bir özellik değil 🙏
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Anlıyorum hocam hayırlısı olsun bakalım neler olacak zaman herşeyin ilâcıdır zamanla bekleyip görecez
baturovski
Active Level 6
Galaxy A
Evet hocam a serisi bence gelecek ay gelir. 55 mi 54 mu?
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
İnşALLAH hocam beklemedeyim A54 5G
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
@baturovski kıymetli değerli hocam şunu sizlere belirtmeden söylemeden geçmek istemiyorum bu pil sağlığı özelliğinin tüm eski yeni farketmeksizin galaxy modellerinde olması son derece gerekli birşey zaten android'in çok geç kalınan bir özelliği malesef ve şöyle bir düşünün cihazlarımızın pil sağlığı durumunu döngü sayısını ancak samsung çağrı merkezi aracılığı ile uzaktan destek biriminden öğrenebiliyoruz uzaktan destek birimine bağlanmak kayıt oluşturmak bunlar gerçekten bi kullanıcı için inanın bana tahmin bile edemezsiniz çok zor meşakâtli uğraştırıcı oluyor eğer bu özelliği samsung günün birinde getirirse o zaman kendimiz manuel olarak telefonlarımızın pil sağlığını döngü sayısını görüp öğrenebilecez az evel saydıklarıma'da gerek dahi kalmayacak beni anlıyor musunuz hadi söyleyin söylediklerimde haklı mıyım haksız mıyım buna siz karar verin
0 Likes