Resolved! Solved

Original topic:

One Uİ 8.5 Güncellemesi

(Topic created on: 04-06-2026 04:28 PM)
1089 Views
Burak_A35
Active Level 4
Options
Galaxy A
Arkadaşlar öncelikle iyi günleriniz olsun.Her zaman ki gibi bütün herkes güncelleme ne zaman gelicek vs sorularını sormaya başladı.Öncelikle A serisine S serisi ve katlanabilir telefonlardan sonra gelicek.Sürekli sormayın çünkü siz soruyosunuz diye samsung hemen göndericek değil.Tarih,Zaman ve Takvime göre gelicek her cihaza.Samsung telefonlarını sadece Türkiye kullanıcıları kullanmıyor.Bisürü ülke var.Samsungun bisürü modeli var.Herkese aynı anda gönderemez.Lütfen sabırla bekleyin.Gelicek güncelleme.Aha geldiğinde de bu sefer şikayet gönderisi açılcak;Pil hızlı bitiyor vs diye.Çok takmayın güncellemelere.Bazı güncellemeler telefonu eskitebilir.Her sene aynı,ne zaman gelicek muhabbetinden sıkıldım valaha.

18 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Bu forumdaki insanlara bunu anlatabilmeniz mümkün değil. Herkes kafasına göre takılıyor.

View solution in context

Solution
Muhammed5454
Active Level 10
Galaxy A
Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
TARİH BELLİ DEĞİLDİR. Defalarca sormanızın sizlere hiçbir faydası yok. Gelecek az sabır.

View solution in context

Solution
müzikler
Active Level 1
Galaxy A
Samsung a556DF

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
İşte yazmıyorlar, 2 dakikada cevap almak varken çöp bir konu açıp forumu berbat hale getiriyorlar. (Bunu Yeni üyelere söylemiyorum.)

View solution in context

Solution
Muhammed5454
Active Level 10
Galaxy A
Malesef öyle olcaj

View solution in context

Solution
S25Navy2025
Active Level 10
Galaxy A
Şimdi burak kardesim öncelikle bir sürü haber dolaşıyor medyada fakat resmi bir aciklama gelmedi tahminimce mayıs ayına sarkabilir

View solution in context

Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Geç gelmesi sorun değil yeterki stabil ve düzgün olsun.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı fikirdeyim. Bakalım, umarım Bu kadar gecikmesine değer ve stabil olur.. ama stabil olmazsa gerçekten rezillikten başka hiçbir şey ile tanımlanamaz bu durum..

View solution in context

Solution
MBÖ
Expert Level 2
Galaxy A
Gonuş bee🔥🔥🔥😂😂😂

View solution in context

Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım öyle olur.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Evet o ayrı bir konu zaten :D. Neredeyse hiçbir yeniliğin olmadığı bir sürümün bu kadar gecikmeside komik.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım en kısa sürede güncelleme gelir diyelim ve gönderiler azalır 😊🙏

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yaa aslında biraz Members ekibinde de sorun var güncelleme listesini başa sabitlersin olur biter 😂😂

View solution in context

Solution
ens07
Expert Level 5
Galaxy A
👍🏻👏🏻👏🏻

View solution in context

Solution
Galaxy A
Burak selam lar beni tanımadin ben hiranur ismim 💙💛

View solution in context

38 Comments
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
A serisine mayıs sonu itibariyle gelmeye başlıcak.Haziran ortası veya sonunda bütün A serileri almış olucak ve son bulucak güncelleme.Sonra F serisi,M serisi almaya başlıycak.Bu sene gecikmez zannetmiyorum geçen ki sene gibi herkese vericekler zamanında bu sene gecikmeli verilerse çok şikayet alır samsung.
Solution
Muhammed5454
Active Level 10
Galaxy A
Kaynak?
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Geçen seneye göre bakarak söyledim.Yine aynısı olucak büyük ihtimalle çünkü A35'e one ui 8,20 mayısta geldi.
0 Likes
Solution
Muhammed5454
Active Level 10
Galaxy A
Malesef öyle olcaj
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👏
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
🥰👍.
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Bu forumdaki insanlara bunu anlatabilmeniz mümkün değil. Herkes kafasına göre takılıyor.
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Kafasına göre değil arama kısmına one ui 8.5 yazsalar yeni gönderi açmak zorunda kalmazlar.
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
İşte yazmıyorlar, 2 dakikada cevap almak varken çöp bir konu açıp forumu berbat hale getiriyorlar. (Bunu Yeni üyelere söylemiyorum.)