Original topic:

One Uİ 2.1

(Topic created on: 03-31-2020 01:50 PM)
880 Views
EmreK
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bu güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? A51 bu güncellemeyi alacak mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmreK,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Yazılım güncelleştirme işlemleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için güncelleme testleri kontroller ile devam etmektedir.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Tahminimce almayacaktır. Yalnızca güncel S ve Note serileri alabiliyor.
0 Likes
EmreK
Active Level 6
Galaxy A
Hocam 2 ay önce çıktı bu telefon piyasaya. One UI 2 var iosun yazılımını da kullanmıyorum ahdkfşf ee bana gelmeyecek de kime gelecek aşırı saçma ya.. Yani 2 aylık cihaza neden gelmiyor. Hep one uı 2 mi kalacak.
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Tabii ki hayır. One Ui 3 ve 4 güncellemelerini önümüzdeki yıllarda alacaksınız. Ayrıca belli aralıklarla güvenlik güncellemeleri de gelecek.
0 Likes
EmreK
Active Level 6
Galaxy A
teşekkür ederim hocam ekran kayıt özelliği gelir mi cihaza
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil. Bildiğim kadarıyla One UI 2'ye sahip cihazlarda bu özellik mevcut. Sizde yoksa önümüzdeki güncellemelerde gelebilecek olabilir.
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
one uı 2 app indirdim ama neyapacağimı bilmiyorum
one ui 2 app ile ne yapacağım
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
topragaaam her yere neden ayni seyi yaziyorsun git kendi postunda bekle heryerde seni goruyorum ertugrulun pesinden gidecegine ertugrulun sana gelmesini bekle donmezse zaten hic senin olmamistir kankkkkss :)
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy A
s20 s10 ve note 10 serisi disindaki cihazlar almayacaktor guncellemeyi.Boyle bir sonuc cikariyorum dogrumudur?
Galaxy A
hayır yeni olduğu için alacaktır
0 Likes