Resolved! Solved

Original topic:

Odin ile eski sürüme geri dönme

(Topic created on: 08-03-2023 06:48 PM)
454 Views
heyo123
Active Level 9
Options
Galaxy A

Odin ile en sonki orjinal stock romu yükledim peki bit değeri uygun olmayan eski sürümü yükleyebilirmiyim hata mı verir yoksa vermez mi ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba heyo123,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk bende soft brick olmusdu sana bir şey sorcam belki anlarsın başka ülkenin stock romunu kurmak knox veya imeli etkilermi
heyo123
Active Level 9
Galaxy A
Aga onu hiç bilmiyorum soft brick ne demek. Bu akşam eski sürümü indirip kurcam.bakalım hata mı vercek yüklücek mi yazarım
heyo123
Active Level 9
Galaxy A
Başka ülkenin romunu kurmanın avantajı nedir onlara.ayrı bize ayrı özellik mi geliyo
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
He soft brick olan cihazı yeni yazilimla kurtardim sürüm düşürmeyi deneyen kardeşim yanliz değilsin bendede yazılımsal sorun var ana kart bani yedim samsung cloud hesabım kilitli 4 aydır
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba heyo123,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD