cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI vs NOVA LAUNCHER

(Topic created on: 03-04-2024 06:07 PM)
257 Views
İlhanEfe
Active Level 10
Options
Galaxy A
Sizce hangisi daha hizli arkadaslar (nova nın başlatıcı olduğunu biliyorum 😁
12 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Hızlı konusu tartışılacak bir konu ama akıcılık konusunda tabiki one ui launcherı daha iyi. Sonuç olarak o yazılıma göre yapılmış bir başlatıcı olduğu için açılma animasyonları, son uygulamaları gitme gibi şeyler çok daha pürüzsüz ve akıcı oluyor. Kendi deneyimime göre de bu şekilde.
Ama şuan nova launcher kullanan birisi olarak akıcılık konusunda animasyonların biraz daha küt olması dışında pek de bir hız farkı yok.
Aligalaxya12s
Active Level 4
Galaxy A
Nova launcher Microsoft launcher gibi birşey mi şimdi
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Başlatıcı işte hepsi. Hepsinin farklı özellikleri var.
Aligalaxya12s
Active Level 4
Galaxy A
Anladım ben Microsoft launcher denemiştim ama çok akıcı gelmedi uygulama çekmecesinde kasıyordu biraz
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Microsoft launcherın ben şahsen iyi olduğunu düşünmüyorum zaten. Nova launcher denemenizde bir sakınca yok. Bence yıllardır geliştirilmiş olmasından dolayı yerli yerine oturmuş tek launcher.
Aligalaxya12s
Active Level 4
Galaxy A
One ui yetiyor akıcılığı falan bana cihaz cok kasma donma yapsa novaya bakardım ama öyle bir sorunum olmadığı için kısmen diyim geçmeye gerek duymuyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlhan eskiden olsa nova derdim şimdi one ui ama cihaza gore degisir
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
One UI yeterli fazlası ile cihaz eski olsaydı nova launcher kullanırdım tabii ki. İndirimde premium versiyonunu 0,59 kuruşa aldım öylesine duruyor.
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Tabiki nowa
0 Likes