cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 6.0 2 GÜNLÜK DENEYİM

(Topic created on: 01-14-2024 03:36 PM)
696 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Herkese iyi forumlar 2 günlük deneyimleri paylaşıyorum. Tek kelimeyle harika olmuş animasyon geçişleri falan mükemmel telefon yağ gibi akıyor. Eskiden sürekli kasan telefon yok oldu resmen pil ise tam deneyimleyemedim ama bir tık iyi gibi. Kısacası bunu diyeceğimi hiç beklemiyordum ama telefon on numara olmuş. Tabii arada ufak buglar var o da normaldir. İlerdeki güncellemelerle çözülecektir. ( Cihaz A33 5G ve her telefon aynı olacak diye birşey yoktur güncellemeyi yaparken bunları göz önünde bulundurun.) Herkese tekrardan iyi forumlar. 
29 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Esselamun aleyküm hayırlı akşamlar. Gezegeninde havalar nasıl 😅
kafkef
Active Level 7
Galaxy A
A52 kullanıyorum bende, (telefonum 1 yıldır stock rom yüzü görmez habire custom rom ile kullandım.) One UI 5.1 o kadar dolu ve bug doluydu ki telefon kullanılmaz halde idi. One UI 6.0 gerçekten o kadar akıcı ve iyileşmiş ki iOS'u aratmıyor (animasyonlar hariç) bu sefer kelimenin tam anlamı ile yapmışlar cidden.
Galaxy A
Yine ios benzetmesi ayrıca One ui 6 berbat öyle iyi olsay di benim s23 perişan etmezdi
0 Likes
kafkef
Active Level 7
Galaxy A
O yüzden ios aratmıyor dedim, ayrıca samsung hatalı güncelleme verdiyse samsung sorunu benim a52mde custom rom şahane
Galaxy A
Custom rom mu 🤣🤣🤣🤣kendi stok romu değil yani onu kullansaydı böyle konuşmazdin s23 de bir sürü sorun çıkarttı ios aratmayan ne ben her 2sinide kullanıyorum ios da ki akiciliga dağa hiç bir cihaz ulaşamadı one plus haric
0 Likes
Galaxy A
Bende 13 pro kullanıyorum
0 Likes
kafkef
Active Level 7
Galaxy A
Tamam, ios dedin ios gosterdim🤔
Galaxy A
Senin pil yan sanayimi
0 Likes
kafkef