Original topic:

Now bar hkk.

(Topic created on: 06-13-2025 12:18 PM)
335 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba,

Naw bar hakkında tam detaylı bilgisi olan var mı, telefon a34 now var menüde var şimdi diğer arkadaşlarımızın bu forum'a koymuş olduğu resimlerde gördüm bu alt tarafta çıkıyor hatta menüde içine baktım Google spor falan var bunu nasıl kilit ekranına aktif ediyoruz nasıl çalıştırıyoruz detaylı bilgim yok, menüde diyor ki kilit ekranı bildirimlerine izin verin diyor ama kilit ekranı bildirimlerine nasıl izin vereceğim uygulamar içerisinde böyle bir APK bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ekteki görüntüdeki işlemleri nereden gerçekleştirebilirim.

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam nowbar her zaman görünmez. Örneğin google spordan bir gol bildirimi veya maç bildirimi gelirse bir süreliğine görünür ve gider. Sizin ekstra birşey yapmanıza gerek yok(google spor için takım takip etmelisiniz.)

View solution in context

Solution
winner1337
Expert Level 1
Galaxy A
google spordan takımları ligleri maçları takip edince çıkarda biraz kafasına göre takılan tipden her zaman gelmiyor

View solution in context

11 Comments
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam nowbar her zaman görünmez. Örneğin google spordan bir gol bildirimi veya maç bildirimi gelirse bir süreliğine görünür ve gider. Sizin ekstra birşey yapmanıza gerek yok(google spor için takım takip etmelisiniz.)
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Tamam sayın hocam olayı anladım bu aynı bildirim gibi bir şey kendi içindeki seçeneklerden herhangi bir bildirim geliyorsa o zaman aktif oluyor anlaşıldı emeğinize sağlık iyi hafta sonları dileklerimle.🙏
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
İyi günler😊🙏
Solution
winner1337
Expert Level 1
Galaxy A
google spordan takımları ligleri maçları takip edince çıkarda biraz kafasına göre takılan tipden her zaman gelmiyor
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Emeğinize sağlık olayı çözdüm çok teşekkür ediyorum nowbar kendi içindeki seçeneklere göre gelen bildirimleri kilit ekranında gösteren bir uygulama anlaşılmıştır çok teşekkür ediyorum iyi hafta sonları dileklerimle.🙏
Galaxy A
Çekirdek sürümü değişmiş mı kernel bakabilir misin
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Değişeli çok oldu.
Galaxy A
Neyden neye değişti
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/️-️-Galaxy-A34-5G-Kullanıcıları-için-Harika-Haber/td-p/19634298?src=ShareByUserCM