cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Niye!!!

(Topic created on: 03-09-2025 02:59 PM)
206 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Galaxy A

Bi önceki paylaştığım hatayı çözemedim ki hemen neden yorumları kapatıyorsunuz. Çözüm bulduğunuz yok. Milletin konuşmasını da engelliyorsunuz!!! Allah sizi bildiği gibi yapsın! Açın yorumları da dertleşek milletle. Belki sizin bulamadığınız çözümü buluruz

8 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Şimdi de bu şikayet gönderisinin silinişini izliyoruz. 🍿
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Ban bile atar bunlar. Yapmışlıkları var. Hata çözmüyolar ki anca milleti susturuyolar😅😂
merturkk
Active Level 9
Galaxy A
dostum 2 saat olunca otomatik kapatılıyor diye biliyorum
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Çözüm bulmadığım şeyi niye kapatıyorlar. Belli ki bi halta yaramadıklarını kendileri de biliyorlar😅Yabancı yetkililerin bizle ilgilenmesi gerek. Türkler paralarını alıp yatmaya bakıyorlar😅😏
Spaweix
Active Level 7
Galaxy A
Sadece kredi kartinda mi oluyordu yoksa her ödeme yönteminde oluyor mu? kredi kartında oluyorsa sadece eğer Google Play ile ödemeyi deneyebilirsin (Sorunun çözümünü bilmiyorum bende yaşamıştım ve hala çözemedim.)
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
Her kartta oluyor maalesef. Samsungla iletişime geçtim baktılar herhangi bir sorun yok dediler. Telefonu sıfırladım yine aynı, devam ediyor😅 Hata raporu attım. Hata kodunun anlamını sordum. Bankayı suçladılar. Bi pubg yi suçluyolar bi bankayı suçluyolar anlamadım ben bu işi 😅
Spaweix
Active Level 7
Galaxy A
Bendede oluyordu Bankadan sanmıştım forumdaki birçok kişinin yaşadığını görünce bankaya suç atmayı bıraktım😂 Para yatirmadigim için telefon oyunlarına artık benim için bir sıkıntı kalmadı😁 inşallah bulabilirsiniz çözümünü
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
İnşAllah 😃😊