Original topic:

Netflix sorunu

(Topic created on: 06-08-2020 12:03 AM)
569 Views
emquler
Active Level 3
Options
Galaxy A

Galaxy a20 netflix te "cihaz arızası oluştu tekrar deneyiniz" hatası alan var mı?

Düzeltmek için ne yapmalıyım birkaç defa silip tekrar yükledim ama olmadı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba emquler,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durumda uygulama giriş bilgilerinizi kaydettikten sonra, Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Netflix > Depolama > Veriyi sil işlemini uygulamanızı rica ederiz.

Eğer farklı uygulamalarda benzer hatayı almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
birçok kişide gördüm bu problemi.
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
Çoğu cihazda var o sorun salla
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba emquler,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durumda uygulama giriş bilgilerinizi kaydettikten sonra, Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Netflix > Depolama > Veriyi sil işlemini uygulamanızı rica ederiz.

Eğer farklı uygulamalarda benzer hatayı almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes