Original topic:

Nem uyarısı alan var mı?

(Topic created on: 07-18-2025 06:52 PM)
382 Views
omerluna
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Forumda birkaç gönderiye denk geldim son zamanlarda artan sebepsiz nem uyarıları ile ilgili ve... bende de aynı durum mevcut. Başka aynı durumdan muzdarip olan varsa yorumlarda belirtir misiniz?

Muhtemelen sıcaklardan olduğunu düşünüyorum, havadaki yüksek nem oranından, çözüm olarak pencerenin önüne koyarak (SIM Kart ve SD Kart yuvası çıkarılmış şekilde) havalandırma yapıyorum geçici süre için çözüyor. Çözüm önerisi olan var mı başka?
26 Comments
Galaxy A
Soket arızalanmış sıvı almış temizlik yaptır servise bende alıyordum temizlik yaptırdım cızırtı uyarı almıyorum şimdi
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Yani foruma da baktım bi tek ben muzdarip değilim aynı sorundan başkalarında da varmış. Açıkcası sıcaktan ve havadaki yüksek nemden olabilir. Soketin bozulması için sebep bulamıyorum cihaz en yüksek seviyede bakımlı.
0 Likes
Galaxy A
O uyarı sıvı almışsa olur büyük ihtimal hepsi sıvı almış
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Suya girmemiş bir telefon nasıl sıvı alsın işte soru orda. Benimki şahsen sıvı alacak duruma düşmedi.
0 Likes
Galaxy A
Demek cebinizde, cebiniz terli iken girmiş?
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Cebim o kadar fazla tereyemez bu bir. İkinci olarak da o zaman asıl cihazımda S24 FE neden aynı durumdan muzdarip değil? O da cebime giriyor?
0 Likes
Galaxy A
Bu kullandığınız cihsz ne s24fe dışındaki
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A54
0 Likes
Galaxy A
Hocam a serisi ile s serisini kıyaslıyacaksanız o kadar yazmama değmez
0 Likes