cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Neden çok yavaş şarj ediyor

(Topic created on: 08-30-2022 08:40 PM)
Alidemira51
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Arladaşlar bunu aldım kensa çakmaklık şarj cihazı takıyorum bağlıyorum 9 sa 30 dakika kaldı diyor aşırı çok yavaş şarj ediyor kabloda değiştirdim farklı yerede bağladım neden böyle yapıyor yazan şarj değerleri nasıl amperi bilenler bi yazsın lütfen🙂

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Değerler gayet güzel hızlı şarj var lakin Samsung telefonlar orjinal olmayan şarj cihazlarını pek kabul etmiyor.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orijinal ürün almalı idiniz ucuz diye aldığınız her ürün sıkıntı doğurur. Bir dahaki sefere orijinal sağlam kendini ispat etmiş ürünler alınız 👍

View solution in context

15 Comments
Cosmosium
Expert Level 1
Galaxy A
Daha kaliteli bir şey alaman lazım bununla olmaz yani kaliteden kaynaklı bu durum
Alidemira51
Active Level 6
Galaxy A
Evrt aldığıma pişman oldum bundan sonra markasız asla almam ama adam çok önermişti birde üzerinde qualcoom Quick charge 3.0 yazıyordu ama beklediğim gibi asla değil 10 saatte telefon mu şarj olur
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Değerler gayet güzel hızlı şarj var lakin Samsung telefonlar orjinal olmayan şarj cihazlarını pek kabul etmiyor.
Alidemira51
Active Level 6
Galaxy A
Bildiğin varmı bir marka model bana lazım bu cihazdan
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un araç şarj cihazı var ya da bilindik farklı markalara bakabilirsiniz. Hızlı şarj Watt değeri output V ile A çarpın hesaplayın genelde 15-20-25 ideal.
Alidemira51
Active Level 6
Galaxy A
Teşekkür ederim birde amper ne oluyor watt ı biliyorumda bana en az 15 watt lazım
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Genelde Output :
5V 3A yazar 15 watt
9 V 1.6 A yazar 15 watt o da.
12 V 1.8 A yazarsa 20 watt şeklinde hesaplayabilirsiniz.
5V 5A 25 watt.
Alidemira51
Active Level 6
Galaxy A
Tamam şimdi açıklayıcı oldu saolasın 🙂
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orijinal ürün almalı idiniz ucuz diye aldığınız her ürün sıkıntı doğurur. Bir dahaki sefere orijinal sağlam kendini ispat etmiş ürünler alınız 👍