Original topic:

Nearby device scanning מכשירים קרובים

(Topic created on: 01-14-2025 02:47 PM)
115 Views
H755
Active Level 1
Options
Galaxy A
נראה שלא משנה מה אני עושה סריקת מכשירים קרובים פעילה גם אם היא כבויה בתפריט, וגם אם הבלוטוט' מכובה... עדיין מציג לי מכשירים שקרובים אלי שחיברתי בעבר, מקפיץ notification, לא popup מישהו נתקל? 
12 Comments
Galaxy A
כן גם לי זה קורא עם אוזניות של ראלמי כיביתי את הבלוטות כדי לשייך את האוזניות למכשיר אחר וכששמתי את האוזנוית על מצב שיוך קפץ לי הודעת חיבור לאוזניות בחלונית
H755
Active Level 1
Galaxy A
איך אפשר להגיע ל סמסונג לדווח להם אשכרה באג? בתמיכה כמובן שינסו איתי 13 פתרונות, אדבר עם 8 נציגים כאשר רק חלק יבינו בכלל למה זה לא בסדר
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy A
היי, מכשירים שחוברו בעבר נקראים מכשירים מצומדים ונשארים ברשימה גם כשאינם בסביבתך, ניתן להסיר אותם בלחיצה ארוכה ואז לחיצה על 'שכח' בתחתית המסך,
סריקת מכשירים בסביבה היא תכונה המאפשרת לאמוד מיקום מדוייק של מכשיר תומך בסביבה וכמו כן גם הקפצת הפופאפ בצימוד מכשיר נתמך לראשונה ללא צורך בפתיחת תפריט הbt1736874683378.jpg1736874902763.jpg
H755
Active Level 1
Galaxy A
אתה מדבר על 2 דברים, אני מדבר על משהו שלישי
בוודאי, מדובר על אוזניות מצומדות שהם ברשימה, ואני לא רוצה להסיר אותם
גם לא מדובר ב popup שקופץ ושואל אם אני רוצה להצמיד, כי זה קורה רק אחרי שמדליקים את הבלוטוט'

התופעה שאני מדבר עליה הבלוטוט' מכובה, וברגע כשהאוזניות נכנסו לטווח יש notification במכשיר שהאוזניות זמינות, למרות שהבלוטוט' ואפילו גם הויפי סגור, ולמרות שגם ההגדרה של Nearby device scanning
סריקת מכשירים סמוכים (שאחראית כנראה לזה או למשהו דומה) מכובה - כלומר כשהבלוטוט מכובה אני לא אמור לראות שום דבר שקשור לבלוטוט במצב הזה
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy A
ניסית לכבות את ההגדרה של uwb? כי זו ההגדרה האחראית על התכונה שאתה מתאר. זה אינו באג זה פיצ'ר.1736875049929.jpg
H755
Active Level 1
Galaxy A
A55 לא מוצא uwb
( מנחש שאין במכשיר)
0 Likes
H755
Active Level 1
Galaxy A
נוטיפיקציה האמורה1736875138766.jpg
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy A
תלחץ על "אל תציג שוב" שמופיע על גבי ההתרעה. למיטב ידיעתי זה אכן באג של גוגל דווקא מאחר וזו התרעת מערכת של גוגל ולא של סמסונג. יכול להיות שיש לך עדכון לרכיב כלשהו של גוגל בחנות פליי... בכל מקרה היא קפצה לי פעם אחת עם אוזניות סוני ואחרי שלחצתי אל תציג שוב לא חזרה. אולי כדאי לבדוק גם אם יש לך ביישום של jbl אפשרות להגדרה כזו או אחרת ככל הנראה הוא זה שמנסה להתחבר אל הטלפון ומקפיץ את ההתרעה. הייתי בודק גם אם כיבוי של הוייפיי יפסיק את זה, יכול להיות שזה משתמש ב wifi direct לזיהוי הקיום של מכשיר שקושר בעבר בסביבה
H755
Active Level 1
Galaxy A
כן אבל זה אומר שהבלוטוט' דלוק... זה מה שאני רוצה למצוא איך לבטל, יש לזה גם השפעה מסוימת על חיי הסוללה
וכן אני חושב שאתה צודק זה מגיע מ google play
זה רק אומר לי שהבלוטוט' קצת פעיל, ביטול ה נוטיפיקציה לא אומר שהבלוטוט' יהיה כבוי לגמרי