dedektif10
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-11-2025 05:31 PM (Last edited 3 weeks ago ) in
Galaxy AMerhaba öncelikle bir sorunum var onun çözümünü bulamadım. Bildiğiniz gibi Samsungda 2 tane tarayıcı var biri Google wifgeti olan birde Chrome var chrome bildiğiniz pc deki gibi. Ben hep Google tarayıcısı kullanıyorum çünkü daha stabil ve daha hızlı.Şimdi sorunuma geleyim Google tarayıcısından film dizi açınca ve tam ekran yapınca navigasyon tuşlarının olduğu yerde beyaz şerit gibi birşey kalıyor ve navigasyon tuşları altada iniyor ama olduğu yer böyle orayı tam ekran yapmıyor. Beyaz ışık şeridi şeklinde tutuyor.Orayı nasıl kapatırım. Chrome tarayıcısından girince böyle bir sorun yok.
Görüntüde sağda kalıyor beyaz şerit şeklinde orada navigasyon tuşları yer
NOT: Sorun çözüldü sorunumu Google topluluğuna paylaştım ve beni umursamadılar topluluktan moderatör hele sonra Google mail attım ve 1 gün sonra Google a yazılım güncellemesi geldi play storedan 4 5 mb falandı ve sorun çözüldü.
Sonuç: Sorunlarınızı direk mail ile iletin topluluk ile uğraşmayın!
3 Comments
CoderGamer65
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-11-2025 05:40 PM in
Galaxy A
Kullandığınız programdan kaynaklı olabilir
dedektif10
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-11-2025 05:41 PM in
Galaxy A
Google uygulamasını kullanıyorum ve bu sorunun diğer web sitelerindede denedim sonuç aynı
dedektif10
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-11-2025 05:52 PM (Last edited 12-11-2025 05:53 PM ) in
Galaxy A
Ya abi ben Google kullanmak istiyorum çünkü daha hızlı diğerlerinde sekme işi olduğu için daha yavaşlar. Şimdi diyen yok o kadar f a r k var abi inan daha hızlı