- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-13-2020 11:42 PM (Last edited 12-14-2020 12:12 AM ) in
Galaxy AMerhabalar ben 1 Haziran öncesi mirrorlink özelliğini kullanıyordum fakat şuanda bu özelliği.kullanamiyorum samsung daha önce kullanan kullanıcıların bunu kullanabileceğini iletmişti ben şuan kullanamıyorum ve a50 telefonu almamın en büyük sebebi mirrorlink özelliği idi
Verilen ve satın alınan bir hizmetin daha sonra hizmet sağlayıcı tarafından iptal edilmesi hiç hoş ve etik bir hareket değildir. Samsung gibi ulusal ve büyük bir şirketin aile içerisinde oluşan bu mağduriyetin giderilmesi konusunda aksiyon almasını bekliyoruz .
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-14-2020 03:22 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-14-2020 03:24 AM (Last edited 12-14-2020 03:25 AM ) in
Galaxy AMerhaba SerkanAlptug,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.
İç işlemler politikasına göre 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Samsung cihazlarda MirrorLink Hizmet Desteği kullanılamayacaktır.
Mevcut kullanıcılar bu durumdan etkilenmeyecek ve bu hizmeti kullanmaya devam edebilecekler. Yeni cihazlarda kullanım olmayacaktır. Ancak, MirrorLink verilerinin fabrika ayarlarına sıfırlanma veya başka nedenlerden ötürü silinmesi durumunda hizmet artık kullanılamayacaktır. Hizmet için güncellemeler sağlanmayacaktır.
Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
MOD