Original topic:

Merhaba

(Topic created on: 06-22-2025 06:06 PM)
1357 Views
sırıus
Active Level 1
Options
Galaxy A

A 73 kullanıyorum.şebeke sorunu yaşıyorum.telefonumla hiç bir yerde sağlıkı bir iletişim sağlayamıyorum.çekmiyor.bir görüşmeyi tamalayana kadar sesin gelmiyor telmi çekmiyor gibi gibi  şeyler duymak ve söylemekten bıktım.operatör ve tel ile ilgili tüm yönlendirmeleri yaptım.ağ ayarlarınıda sıfırladım.lütfen artık bir çözüm istiyorum.

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oparöter nedir ve köyde mısınız
0 Likes
sırıus
Active Level 1
Galaxy A
Türktelekom.istanbul.
İstanbul'un herhangi bir yerinde veya şehir dışında sorun devam ediyor.

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Volte servısınızı acın hattı resetleye basınca hızlıca İnternet sembolu gelmeden İnternetı kapatın direkt kapatın 10 dakika oyle kalsın acın tekrar düzelme olmazsa soyle yapın bendede bu ara sorun var arayın aramalarda ve ınternette sorun olduğunu söyleyin bunun icin bir kod felan yok mu dıyın direkt mms olarak atıyorlar sızı yonlendırırler zaten sız aktıflıyorsunuz kodları kapatıp acın telefonu iyi günler 🙂1750605161684.jpg
sırıus
Active Level 1
Galaxy A
Servisi açtım ve hat resetlemeyi yaptım.
Şimdi sizin yöntem ile tekrar deneyeceğim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnsallah duzelır bende bu ara sorun yasıyorum sinyal güçlendirici mobil verıde ıse yarar mı sizce
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Galaxy A
tt genelinde var bu sorun operatörü değişin
sırıus
Active Level 1
Galaxy A
Bende öyle düşündüm fakat merkezi bir yerin terasında da çekmiyor.başka herhangi bir yerde de.telefondan olduğunu düşünüyorum
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Galaxy A
Hem bende öyle düşündüm diyorsunuz hemde sorun telefonda diyorsunuz ????
Tt full çekse bile paket dahilindeki internet 5 mbps hızında , ses kalitesi desen vasat
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Köyde bile memnunum şehirde alt yapı var bide neye sorun oluyor ki