cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mayıs güncellemesi

(Topic created on: 06-09-2024 10:14 PM)
65 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

Selamlar Galaxy A34 5G Mayıs güncellemesi geldi 
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen bu yüzden yurtiçi kargo dedim ve işe başladım
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
eskiden İstanbuldan Ordu ya paket bir günde geliyordu şimdi millet internetten alışverişe başladı daha ucuz ve seçenek var diye yoğunluktan dolayı paketin ulaşma süresi uzadı 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Farkındayım poşetlerden anlıyorum reis 😂 dün 15 bin desi kargo yükledim canım çıktı valla kimisin araba lastik 250 tane kimisi araba tampon 25 tane öyle bakakaldım biri de motor gönderiyor 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
işyerimize benzer fotoğraf buldum bandımız bu şekilde dümdüz ilerliyor sollu sağlı kamyon tır oluyor bu şekilde oluyor1717960025346_1717960025335_0.jpg
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
bu fotoğraf aga zaten sizin olmasa bile Yurtiçi Kargo nun diğer aktarma merkezlerinden aynı firma olduğu için üç aşağı beş yukarı aynıdır 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanımızda aras kargonun bandı değişik bizimikiyke aynı değil 😂 onların çok fazla bandı var zengin demek ki 😂😂 bizim 7 band vardı
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
bu Aras Kargo nun e ticaret şirketleri ilede taşıma konusunda anlaşması diğerlerine oranla çok fazla Fatsa gibi bir yerde iki şubesi var Aras Kargo nun sabahtan akşama kadar Samsun Aktarma Merkezinden Fatsa ve Ordu nun diğer ilçelerine paket taşıyolar 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aras kargonun gidemediği ilçeler ne oluyor biliyormusun bize geliyor biz gönderiyoruz 😂
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
o nasıl oluyo aga belki Aras Kargo da sizin şirketle anlaşması vardır Akman Kargo taşeron şirket nasılsa sadece Yurtiçi Kargo değil Aras Kargonunda işini alabilir 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben istanbuldayım Onların kamyonu arıza olmuştu araç bulamayınca müdürlerimiz el atıp 50 bin desi kargoları bize transfer edip biz yolladık sorunu çözdüler 😂
0 Likes