cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mayıs güncellemesi

(Topic created on: 06-09-2024 10:05 PM)
51 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

Selamlar Galaxy A34 5G Mayıs güncellemesi geldi 
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Biz onu yapmıyoruz bu saygısızlık olur sadece şubelerin yaptığını duyuyoruz ama şikayeti artan aras kargodur ben aktarma merkezinde hiçbir tekme kırma gibi görmüyorum aras kargo da hemen yanımızda he bide arkadaşımda da orda biri tekme atmış diğeri de elden ele karpuz gibi atıyorlar biz yurtiçi kargo olarak bunu yapmıyoruz
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
anladım aga Aras Kargo da yada Yurtiçi Kargoda tekmelenen yada kırılan bir ürünüm olmadı yada ben pakete bakınca hissetmedim sadece başkalarından duyuyorum tekmelendiğini başıma gelmedi inşallahta gelmez 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hangi şehirdesin reis dikkatli olayım kargoları atarken😂
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
Ordu Fatsa lıyım ama sen işini bildiğin gibi yaparsın aga Akman Kargo Yurtiçi Kargo nun Taşeron Firmasıymış Google da bir yerde buldum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
yaa öylemiymiş hadi be ordu bana denk gelmiyor ben şuan sivas merzifon aksaray van düzce'ye bakıyorum tüh
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
olsun aga kırılmayacak kargoları sallayabilirsin atabilirsin böyle daha hızlı iş gidiyorsa 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnşallah band hızlanınca kargoları gözden kaçırıyorum ya bu gidişle kovulmamak için işime odaklanmam lazım 😂
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
gözden kaçan kargolar ne oluyo aga kayıpmı oluyo yoksa önünden yine geliyomu 😀
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Arkada görevli var el arabasına koyup başa tekrar götürüyor yeniden geliyor 😂
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
bence en iyi kargo Yurtiçi Kargo takip ekranında paketin çıktığı şubeyi ve varış şubesine gelene kadarda sadece Transfer Sürecinde yazıyo varış şubesine gelincede teslimat şubesine ulaştı yazıyo üç seçenek detaylı göstermediği için heyecan yok panik yok diğer kargo şirketlerinde detaylı görününce paketin nerede olduğu ister istemez endişelendiriyo adamı gelecekmi ne olacak acaba diye 😀
0 Likes