cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Magdur oldum, Samsung müşteri hizmetleri sorun çözemiyor

(Topic created on: 07-30-2022 04:03 PM)
350 Views
Boltest
Active Level 3
Options
Galaxy A

A52 model yeni aldığım telefonumdaki wi-fi bildirim sorunu kaynaklı irtibata geçtim.

Buradan çözüm olmadı. Uzaktan destek ile telefonuma bağlantı yapıldı çözülmedi. Samsung resmi teknik servise gittim, İstanbul Mecidiyeköy'deki. Yazılım atıldı düzelmedi. Tüm ayarlara bakıldı sorun devam ediyor. Yeni aldığım daha 3 günlük cihazda resmen mağdur olup kötü bir hizmet sunuldu. 

Sorun devam ediyor. Ayıplı hatalı kronik arızalı telefon satıyorlar, değişim yok iade yok ortada sürüncemede bırakıyorlar. Telefona bildirim gelmiyor. Ne mesaj atılırsa atılsın gelmiyor. Böyle hatalı bir telefon ile çözüm sunmakta sorun yaşanıyor.

Yıllardır bütün samsung ekosistemindeki ben artık ciddi anlamda bitirmeyi düşünüyorum. Laptoptan telefona birçok ürün almış biri olarak samsung artık eskisi gibi değil. Ürünü alır değişirsin veya iadesini alırsın. Sürüncemede bırakmak kabul edilemez.

Sorunu merak edenler için: Telefon masada wi-fi'ye bağlıyken, kendi halinde beklerken bana bir uygulamadan bildirim geldiğinde (whapsapp vs hepsi dahil) veya birisi bir mesaj yazdığında telefonda bildirim geldiğine dair bir aksyon yok. Ses, titreşim, ekran ışığı vs hiçbir belirti yok. Telefon masada yanımda duruyor ama. Olur da ben elimle ekrana iki tık yaparsam o zaman bütün bildirimler geliyor. O arada belki de saatler geçiyor mesaj atan cevap bekliyor vs benim bundan haberim yok. Bildirimleri görmek için illa ki telefona dokunmam gerekiyor. Servisteki teknikerler de dahil herkes her ayarı denedi. Bataryadır, ekran modlarıdır, aklınıza ne gelirse hepsi denendi. Yeniden başlatma yapınca şöyle 20 30 dakika normal bildirim geliyor. Aradan zaman geçince sonra yine sorun başlıyor. Olay budur.
9 Comments
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlamadım daha detaylı yazsaydınız keşke lakin telefon 2/3 kere aynı sebepten servise gidip düzeltilemezse samsungun değişim yaptığını biliyorum. Bakırköy MTA samsung servisini öneririm. Gerçekten çok ilgililer
Boltest
Active Level 3
Galaxy A
Mecidiyekoy yakın diye burayı tercih ettim. Telefon masadayken bir uygulamadan whatsapp'tan vs biri bir şey gönderdiği zaman bildirim gelmiyor. Ben telefon ekranına dokundugum zaman o bildirim ekrana düşüyor ve telefon bildirim sesiyle ötüyor. Sorun bu. Hiç kimse bu sorunu cözemedi.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Rahatsız etmeyin modu mu açık acaba, aod aciksa ekran kapaliyken bile bildirimleri gormeniz lazım
Boltest
Active Level 3
Galaxy A
Kapalı. Bütün ayarlar denendi. Servisteki çalışanlar da denedi ama sorun devam ediyor.
0 Likes
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Benim evimede daha yakın servisler mevcut. Lakin bende arkadaş tavsiyesiyle gittim sizede Bakırköy MTA yetkili servisini öneriyorum. Birde buraya gidin mümkünse
Boltest
Active Level 3
Galaxy A
Bana hayli uzak ama öncelikle cihaz iadesi talep edeceğim. Sorunlu, hatalı üretim bir cihaz. Belki az denk gelir ama bana denk gelmiş. Mümkünse samsung ekosisteminden artık zamanla uzaklaşacağım gibi. Sorun çözemeyen bir satış sonrası destek kabul edilebilir bir şey değil çünkü
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İyki fazla pahalı cihaz almamışım bende bilerek düşük cihaz alıyorum istesem bende yüksek cihaz alırım her neyse de mecidiyeköy servisi çok iyi ben kaç defa telefon tablet götürdüm o servis 1 saat de hallet diler peki canlı desteğe de başvurdunuz mu onlarda yardımcı olabilirler sizin adınıza üzüldüm keşke hiç böyle olmasa😔🥺
Boltest
Active Level 3
Galaxy A
İlgileniyorlar ama sorun çözemiyorlar, kolaylık sunmuyorlar. En azından şu ana kadar böyle. Canlı desteğe bağlanmıştım ilk olarak. Orası bana teknik servise gitmem gerektiğini söyledi zaten. Tam bir sürünceme hali.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Boltest,

Konu ile ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD