cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

MİNECRAFT YÜKLEYEMİYOM

(Topic created on: 09-30-2024 08:19 PM)
164 Views
ORALETMUJLU
Active Level 3
Options
Galaxy A

Hepinize Hello! Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum.Yine Bir Sorunla Döndüm.Samsung Galaxy A22 telefonumda Minecraft'ı silip bilgilerim gitmesin diye 168 MB kadarını sakla tuşuna bastım ve sildim.O günden beridir ya aynı paket diyo yada indirilemedi diyo her türlü bahane buluyo o sakladığım 168 mb'yi nerden silebilirim lütfen cevaplayın damağım kursağım kaldı lo

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Dosyaları data da bulabilirsin bu şekilde ilerleyerek,
Ama data dosyaları gizli o yüzden başka uygulamalar kullanmanız gerekecek.SmartSelect_20240930_204759_Files_1000037149_1727718480.jpg

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
Eskiden dosyalardan minecraftın data klasörlerini silerek halledebiliyordun ama artık öyle olmuyor . Verileri sakla yaptığın sürümü aynı yerden geri indirip verileri saklamadan silmen lazım bu sayede artık geri indirebilirsin

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Galaxy A
Dosyaları data da bulabilirsin bu şekilde ilerleyerek,
Ama data dosyaları gizli o yüzden başka uygulamalar kullanmanız gerekecek.SmartSelect_20240930_204759_Files_1000037149_1727718480.jpg
0 Likes
ORALETMUJLU
Active Level 3
Galaxy A
Bende zarchiver var android>data dedim com.mojang şeyini bulamadım hem olması imkansız çünkü sildim ve yüklenmiyor o yüzden o saklanan megabaytları bulmam biraz zor olcak galiba başka bir yolun varmı?
0 Likes
Solution
Galaxy A
Eskiden dosyalardan minecraftın data klasörlerini silerek halledebiliyordun ama artık öyle olmuyor . Verileri sakla yaptığın sürümü aynı yerden geri indirip verileri saklamadan silmen lazım bu sayede artık geri indirebilirsin
0 Likes
ORALETMUJLU
Active Level 3
Galaxy A

Aynı yerden geri indiriyorum Google'da yükleniyo sonra üstüne tıklayıp son işlemleri yapıyom ama yüklenirken aynı paket yada indirilemedi diyo

0 Likes