cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Lag, kasma

(Topic created on: 02-26-2021 12:41 AM)
504 Views
Akiramaeda
Active Level 4
Options
Galaxy A

2-3 gün öncesinde Galaxy A51 aldım telefonumdan memnunum ancak 3. parti uygulamalardan (Chrome, Instagram gibi) çıkarken ya da kullanırken lag yapıyor. One UI 2.5 sürümünü kullanıyorum. Eğer aranızda 3.0'da olan varsa durum nasıl açıklayabilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba k2edih,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

15 Comments
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Aynı sorunları bende yaşıyorum özellikle chrome da twitter a girince videolar cozutuyor chrome kasmaya başlıyor bakıyprum ram in yarısından fazlası boş uygulamayı sıfırladım sorun aynı yeni güncelleme geçelim bakalım düzelecek mi düzelmez ise chrome sürümünde vardır
Gopgle playden yorum atın çok kişi atarsa ilgilenirler
Akiramaeda
Active Level 4
Galaxy A
Sorun sadece uygulamalarda değil sistemin genel olarak kendisinde bir sıkıntı var. Araştırma yaptığımda farkettim ki One UI 2.5 kullanan A51 kullanıcılarının çoğunda bu sorun var. Umarım 3.0'da düzeltmişlerdir.
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Başta var mıydı hatırlamıyorum ama 1 2 aydır böyle bir sorun var 3.0 daha stabil hatalar giderilmiş akıcı diyorlar ama daha gelmedi gelse de rahatlasak
Akiramaeda
Active Level 4
Galaxy A
valla telefonu aldım sorun yoktu 1gb güncellemeyi yükledikten sonra bu oldu korktum açıkçası genelde şanssızımdır telefonda sorun vardır diye korkmuyorum değil
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Benden şanssızını görmedim bu ne zaman bir teknolojik alet alsam istisnasız kesin ilk gelen arızalı oluyor😂 3 arkadaş aynı anda aynı leptoptan aldık bir benimki arızalı çıktı bunun gibi çok var
Telefonu aldım 3ay sonra bir güncelleme geldi yükledim ekranı bozuldu profilimde videosu mevcut
Akiramaeda
Active Level 4
Galaxy A
ahah 😝 kaderimiz aynı desene. Aynısı benim için de geçerli, ne alsam ya bozuk çıkıyor ya da bir sorun oluyor tüm hayallerim suya düşüyor. Bu kasma sorunu da biraz üzücü 😕 eski galaxy s4'üm daha stabil çalışıyor yemin edebilirim 😓
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Öyleymiş kader arkadaşım😂 eski cihazlar öyle daha stabil bir de daha kaliteli gib uzun süre kullanılıyor
Akiramaeda
Active Level 4
Galaxy A
tek ümidim samsung şu an 😄 umalım ki düzeltsinler (benden duymuş olma ama bir youtube kanalında büyük oranda lag oranının düzeldiğini duydum) 😂
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Bende öyle duydum inşallah bizde de sorunsuz çalışır 😀 hatta membersta konu açanlar var erkenden yükleyen arkadaşlar olmuş çok memnunlar