cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

LAPTOP ALACAĞIM 80 BİN BÜTÇE

(Topic created on: a month ago)
204 Views
newsenes1
Active Level 6
Options
Galaxy A

LAPTOP ALACAĞIM 80 BİN BÜTÇEM VAR MSİ Mİ ASUS MU HANGİSİ DAHA İYİ 

31 Comments
Galaxy A
Msi de çok iyi Asus da çok iyi bence. Katana ve ROG serilerini öneririm. Bütçeyi biraz daha arttırıp Lenovo Legion 7 pro i9 alabilirsin
moonlit_floor
Active Level 7
Galaxy A
Asus bence çok kaliteli marka. Babamdan biliyorum, bir model vardı, altı yıldan beri kullanıyor cihaz hala ilk gündeki gibi çalışıyor.
0 Likes
Galaxy A
Bende zenbook 14 oledle victus 16 arasında kaldım sence hangisi ? Thinkpad serisi de çok iyiymiş bu üçlü arasında gidip geliyorum
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 6
Galaxy A
Thinkbook kullanıyorum çok para verecekseniz zenbook alabilirsin ama ekran panelini araştır ekranındaki renk doğruluğunu araştır işlemcinin ne için üretildiğini araştır grafik içinmi güç verimliliği içinmi tercihlerine göre seçim yap soğutma bloklarına bak internetten videoları izle
0 Likes
Galaxy A
Memnun musunuz peki oyun plarak roblox oynuyorum çok nadir bluestackstanda oynuyorum. Yazılım ile uğraşıyorum yazılım için harika bir laptop diyorlar. Bi ara thinkbooktan oyun oynama fırsatım olmuştu gayet iyiydi aslında. Önerir misiniz siz?
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 6
Galaxy A
Oyun için bir bilgisayar değil. Yazılım için evet kullanılır. Bu laptopu ben sadece lol oynadığım için almıştım Ryzen 5 5500u işlemcisi var. Eğer İşlemci Amd tarafı için söylüyorum sadece 5500u yerine 7500u ya da 3500u yazıyorsa bunların apusu güçsüz daha düşük fps alacaktır. 12500 e almıştım ben kendi laptopumu ve ekranı harika. Tn panel olmadığı için televizyon ekranı gibi renkler doygun gözüküyor. şimdi oyun oynamıyorum. Ama bu laptopta rdr2 oynadım 25-30 fps arası bi şekilde. Roblox bluestacks için yeterli.
0 Likes
Galaxy A
Sondaki harfler önemli işlemcilerde u daha çok gündelik kullanım iş için üretilen işlemciler. Fakat benim işlemcim 7500u (i7) oyunlarda 60fps falan alıyorum öyle ağır oyunlar oynamıyorum fakat yazılımla uğraştığım için ağır şeyler yapabiliyorum.
Teşekkür ederim bu arada bakacağım thinkbook serisine
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 6
Galaxy A
Evet ben hem şarj süresi uzunluğu hemde idare etcek kadar fps alcak bi işlemci ararken bulmuştum bunu intelde yüksek 7xxx-8xxx-9xxx diye normal sıralama var ama amdde 5xxx>7xxx>3xxx şeklinde ilerliyor. Fiyat limitin ne kadar
0 Likes
Galaxy A
12. Sınıfta staja gideceğim belki 50klara kadar çıkabilirim ama şu anda 30k bandında bakıyorum
0 Likes