cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kuruluşunuzun BT Yöneticisiyle iletişim kurun hatası hakkında

(Topic created on: a month ago)
231 Views
snoopy35
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba Samsung Galaxy A54 5G cihazını kullanıyorum. Cihazımın ekran zaman aşımı bölümünde 5 dakikadan daha fazla seçenekleri göremiyorum. Cihazı 0 almış olmama rağmen ekteki gibi hata veriyor. İşin ilginç yanı ben bu cihaza güvenilir olmayan kaynaklardan bir sürü uygulamayı sorunsuzca kurabiliyorum, bir şeyler indirebiliyorum.

Yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı hatası cihazın başka hiçbir yerinde görünmemekte, sadece ekran zaman aşımı ayarında yazmakta. Sadece bu konu için format atmakta istemiyorum, bu sorunu nasıl aşabilirim ? cihazım ve işletim sistemim son sürümde.1.jpg2.jpg

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Ebevyn denetimi açıksa bir uygulama tarafından veya cihaza virüs bulaştıysa olur veya cihaz demodur

View solution in context

Solution
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Rica etsem ayarlardan cihaz yöneticisi uygulamalara girip açık olan varsa kapatabilirmisiniz

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
Cihaz eğitim indirimi kapsamı altında alınmış olabilir mi veya ikinci el mi yoksa sıfır mi aldınız
0 Likes
snoopy35
Active Level 1
Galaxy A

hayır cihazı teknosanda 0 olarak aldım.

Galaxy A
5 den sonra 10dk var Sürekli mi böyleydi, sonradan güncelleme vs sonrası mı oldu
snoopy35
Active Level 1
Galaxy A

cihazı ilk kurduğum günden beri böyleydi dert etmiyordum ama ekran süresini sınırsız kullanmam gerektiği için çözüme ihtiyaç duydum son zamanlarda.

0 Likes
Galaxy A
Sınırsız ekran zaman aşımı süresi diye bir şey yok, en fazla 10 dk

Ama amacınız ekranın hemen kilitlenmesini önlemekse onu şu ayarla 30dkya kadar uzatabilirisiniz

Ayrıca görüntülerken ekranı açık tut ayarını da açın Ekranın bakarken kapanmasını önler1739707478129.jpg1739707478160.jpg1739707478180.jpg1739707562700.jpg
snoopy35
Active Level 1
Galaxy A

Çok teşekkür ederim Mehmet Bey :)

Galaxy A
Rica ederim 😊
Solution
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Ebevyn denetimi açıksa bir uygulama tarafından veya cihaza virüs bulaştıysa olur veya cihaz demodur
Solution
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Rica etsem ayarlardan cihaz yöneticisi uygulamalara girip açık olan varsa kapatabilirmisiniz