cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kumlu ekran sorunu

(Topic created on: 08-08-2024 11:14 AM)
307 Views
Brcuu
Active Level 4
Options
Galaxy A
Telefonda video izlerken koyu arka planlarda renk oranları canlı değil kontrast sorunu oluyor bu sorunu çözemedim samsung servisi problem yok deyip telefonu geri gönderiyor ekran görüntüsünü aldım bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum ama bu sorun normal gibi görünmüyor video izlerken koyu sahnelerde renklerde dalgalanma oluyor 

image

8 Comments
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Eğer ki YouTube kullanıyorsanız ambiyans modu özelliği açıktır. Xiaomi telefonda da benzer şeyler görüyorum. YouTube da herhangi bir videoyu açtıktan sonra Ayarlar-Ek Ayarlar kısmında ambiyans modülü kapatabilirsiniz.
Brcuu
Active Level 4
Galaxy A
Bu sadece youtube'da değil instagramda ve Netflixte de oluyor telefonda hdr ayarı yok sanırım sorun bundan kaynaklanıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
YouTube ve Samsung internette bu olur. Yani gerçekten sorun yok.
Brcuu
Active Level 4
Galaxy A
Netflix ve instagramda olması normal mi?
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Bende Samsung İnternette böyle YouTube da yada başka platformda video izlerken sorun yok
Brcuu
Active Level 4
Galaxy A
Ben bu sorunu instagramda ve netflixte yaşıyorum youtubeda görüntü ayarı yaptığımda düzeliyor ama netflix instagram gibi programlarda görüntü ayarı ayarlanmıyor
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Sistemsel bi sorun gözüküyor Netflix i bilemiycem ama İnstagramın lite versiyonunu dene bakalım belki onda düzgün çıkar (tahmini)
0 Likes
Brcuu
Active Level 4
Galaxy A
Bunu yapınca düzeldi 😁1723111954109_1723111954086_0.jpg