cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kullandığınız telefonu nereden satın aldınız?

(Topic created on: 06-02-2024 06:57 PM)
132 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Ben şuanda kullandığım telefonu Samsung Shop'tan aldım. Tesadüf mü bilinmez, ama A101 gibi marketlerden telefon aldığımda hep arıza sorunlarıyla karşılaştım hem de f.arklı markalarda. Kapalı kutu da olsa düşen vs. ürünleri marketlere mi pazarlıyorlar diye şüpheliyim. En güvenli kendi sitesi sanırım yine.
17 Comments
Solution
younesz
Expert Level 1
Galaxy A
Diğer saticilarda fiyat farkı çok fazla oluyor
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Samsung shopta genelde daha pahalı oluyor ben vatandan almıştım vatan media markt teknosadan alınırsa bir sorun çıkmaz. İnternete de çok fazla güvenmem ama amazon trden alınabilir
Solution
2ekran2
Active Level 7
Galaxy A
Bence de en güvenlisi kendi sitesi, Media Markt veya Vatan Bilgisayar. Çünkü A101 gibi yerlerde ürüne ne yaptıkları belli değil, bir de marketler teknolojik ürünlerin fazla satıldığı bir yer de değil.
Solution
Galaxy A
N11 den aldım 100 kişi almıştı 4.5 puan vardı bence müşteri yorumları iyi olduktan sonra her yerden alınır
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
migros
Solution
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy A
Çoğu insan 2 3 k ucuz diye gidip a101, n11 vs saçma sapan sitelerden ürün alıyor ama bu sorunları da beraberinde getiriyor. Git Samsung Shop, vatan veya mediamarkt tan al 2 3 k fazla ver kafan rahat olsun.
Ne olduğunu bilmediğin yerden alışveriş yapılmaz. Bu düşünceme karşı çıkanlar olmuştu daha önce ancak onlar da bu saçma sitelerden alışveriş yapan insanlardı, kendi içlerini rahatlatmaya çalışanlar..
Solution
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Vatan
Solution
Galaxy A
S shoptan, s24 ultra, telefon takası(s21 fe 5g) ve indirim ile.. 😇
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A