cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kudurmamak Elde Değil🙄

(Topic created on: 03-28-2025 11:31 PM)
343 Views
Emirhana25
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bu konulara fazla takıldım, farkındayım fakat bu yapılan haksızlık.

Galaxy A25 5G diğer oyunlarda 120FPS' görürken Pubg Mobile sağolsun 30FPS alıyor.

Sıkıntı ise neredeyse aynı segmentte olan Galaxy A26 5G Pubg Mobile' da 60FPS nasıl alabiliyor aklım almıyor.

Arada işlemci farkı olabilir fakat Pubg Mobile yapımcılarının oyunu Exynos1380' e entegre edip, Exynos1280' e entegre etmemesi beni sinir ediyor ve aynı şey buna benzer diğer cihazlar içinde geçerli 
10 Comments
rs7quattro
Active Level 6
Galaxy A
İşlemci kaldırmaz ki
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Oyunu o işlemciye göre entegre ettiği sürece benim gözümde bu işlemciyi kullanan cihazlarda pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum config kullanmış biri olarak
Zaten dediğimden belli (Entegre)
0 Likes
rs7quattro
Active Level 6
Galaxy A
O iş öyle oluyorsa benim i7 4üde ets2ye entegre etsinler birde 240hz monitör alayım oyunları 240 fps oynamış olurum.
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Aslında senin dediğinde doğru, katılıyorum. Fakat bahsettiğim işlemci onu kaldırabilecek kabiliyette bir işlemci

Ayrıca son dediğine göre biraz saçma gelebilir ama oyunu Telefonun kaldırdığı grafik ayarlarına ve oynanabilecek seviyeye getirebilirlerse (en fazla 2bit falan) bu mümkün
0 Likes
rs7quattro
Active Level 6
Galaxy A
Eğer işlemcide gerçekten dediğin kadar potansiyel varsa ve buna rağmen 30fps ise bu seferde satış politikası olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
ienes
Expert Level 5
Galaxy A
Katılıyorum benim telefonumda aynı şekilde
Emirhana25
Active Level 6
Galaxy A
Bazı zaman fps yükseltmek için config kullanıyorum ama diyorum ki: configsiz 120fps oynanabilen telefonlar ile configli 120fps oynamak arasında bir **bleep** var mı diye hep düşünüyorum.
Galaxy A
Oyunlar ve sosyal medya uygulamaları ios köpeği olmuş Android cihazlar daima arkaplanda optimze sorunları ile duruyor maalesef
güneş002
Active Level 2
Galaxy A
Benim telefon s24 plus aldığıma pişmanım ya sürekli sorun çıkarıyor oyun oynayamuyorum 40 derece oluyor.