cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konu dışı

(Topic created on: 07-28-2024 11:08 PM)
167 Views
yahyasogut
Active Level 8
Options
Galaxy A
Arkadaşlar konu dışı kusura bakbayın fiber internet kullanıyorum evde yalnız ping fibere göre yüksek duruyor buna ne yapmam gerekir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

image

9 Comments
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Vodafone sıkıntı ya
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Alt yapı Türk Telekom ama kuranlar türktelecom dedi modem dahi telekomun onlar verdi
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Alakası yok gayet ideal bir ping. Hangi Servera bağlandığına bağlı olarak değişir. 1 ping falan mı bekliyorsun? İnternette öyle insanlar gördüysen onların serverları eve bağlı olduğu için öyle oluyor 35 gayet ideal fibe olunca aham saham azalacak durum yok
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Bazen bakıyorum sosyal medyada vs görüyorum fiberde bşng 1 ile 10 arası oluyormuş onu anlamadım
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Dostum onların serverları evde. Sonuçta oyundayken 1 ping almıyorlar sosyal medya kullanımında ping 100 üstü değilse gereksiz oyun İcin 30 40 en yüksek sevilebilecek seviye
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Anladım modemle aram 1 m TV de kablo ile bağlı ondada ping aynı yutub vs yerlerde öle anlatıyor yalan ozaman
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Yalan değil Server apartmanlarında oluyor ı kişilerin ondan 1 ms ama oyunda falan artıyor boş birşey kısaca
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Anladım
0 Likes
Galaxy A
Kötü ama burası Türkiye o yüzden iyi 😀