cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Klavye

(Topic created on: 03-20-2025 12:23 AM)
146 Views
ozdmir
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar kolay gelsin samsung klavye kullanıyorum normalde ancak yazamıyorum bunadan swift yüklemeyi düşünüyorum swift beta ile swift arasındaki **bleep** nedir 

Ayrıca samsung klavyede harfleri nasıl büyütebilirim yada harf butonlarını nasıl büyütebilirim 
16 Comments
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Harf büyütmek için sol altta ok işareti var yukarı doğru bakan ok işareti.Ona bir kere basarsan büyük harf yapar sonra otomatik küçük harfe geçer.Ama 2 defa basarsan ve rengi maviye dönerse artık yazacağın her harf büyük olacaktır
0 Likes
ozdmir
Active Level 1
Galaxy A
Onu biliyorum ahmet bey benim demek istediğim yazarken çok harf hatası çok oluyor elime küçük geliyor o yüzden daha büyütemem mi acaba
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Pardon olayı çok yanlış anlamışım.Şöyle bişey yapabilirsiniz Samsung klavye ayarlarında klavye boyutu ayarı var ordan daha da genişletebilirsiniz bi deneyin şimdi
0 Likes
ozdmir
Active Level 1
Galaxy A
Anladım onu da yaptım ancak hala küçük geliyor ahmet bey
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Size büyük lazım ama bilmiyorum bi araştırın bakın illa Google Play Store'da klavye uygulamaları ve onların altında ki yorumları okuyarak bulabilirsiniz
0 Likes
ozdmir
Active Level 1
Galaxy A
Tamam ahmet bey teşekkür ederim
0 Likes
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim
Galaxy A
Beta swiftin daha güncel sürümünü deneme şansı verir geliştiriciye geri bildirim verebilirsin yani swiftin demosu gibi
ozdmir
Active Level 1
Galaxy A
Anladım hangisini kullanmak mantıklı sizce
0 Likes