Original topic:

Kilit ekranı saat hk.

(Topic created on: 07-24-2025 11:18 AM)
300 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar, 
Kilit ekranının saatini basılı tutup aşağıya doğru çektiğim zaman siyah ekranın ortasında çok güzel tarih saat ve hava durumu gösteren bir görüntü oluşuyor, ekte görüntüsünü paylaştığım bu ekran düzenini yapmamın bir yolu ve imkanı var mı? ,
bilen arkadaşlarımız varsa lütfen bana yardımcı olabilirler mi. 
Saygılarımla 
Kemsa

image

20 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
Bende hoşuma gittiği için denedimde bulamadım
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
🙏
0 Likes
windowsseven
Active Level 3
Galaxy A
Buna Always On Display Deniyor Ekranınızın SUPER AMOLED Ve Üstü Olması lazım. Ayarlardan açabilirsiniz.
Muhammed6754
Active Level 9
Galaxy A
Nasıl
0 Likes
windowsseven
Active Level 3
Galaxy A
1. Ana Sayfa ekranınızdan Ayarlar menüsüne gidin. 2. “Kilit ekranı” seçeneğine dokunun. 3. “Always On Display” özelliğini etkinleştirmek için açma kapama düğmesine dokunun.
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Bunun aod ile alakası yok ekrana dokununca güzel bir görüntü geliyor ve sonrasında normale dönüyor 😊
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim, ancak benim gönderdiğim ekran görüntüsü AOD bir görüntü değil ,AOD ekranı zaten kullanmıyorum, Süper amoled ekran telefonda zaten mevcut ancak ben bu görüntüyü kilit ekranındaki saati aşağı çekince elde edebiliyorum fakat tabii ki geçici bir ekran açık kalma süresi bitince o da kapanıyor, always and display ekranda bunu yapabileceğimi de biliyorum ama ben always on display siz bunu başarabilir miyim bunu araştırıyorum.
windowsseven
Active Level 3
Galaxy A
Başka yolu yok Samsung işte belki güncelleme ile gelir (belki)
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
🙏
0 Likes