Galaxy_A11Samet
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kilit ekranından kaldırabilirmiyiz bildirimi.
Samsung healtın var sürekli duran o kilit ekranında gözükmesin istiyorum olurmu bu
Ve shazmın var sürekli duran
Yani yine olcak ama kilit ekranında olmayacak
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
sicakkahve2
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2022 06:00 PM in
Galaxy A
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2022 06:17 PM (Last edited 05-09-2022 06:26 PM ) in
Galaxy A
Uygulama bildirimleri, ayar ekranından kilit ekranında görünmesini istemediğin ilgili bildirim kategorisini gizleyebilirsin.
Samsung Health için: Ayarlar > Uygulamalar > Samsung Health > Bildirimler > Kategori: Adım > Kilit ekranı > Bildirimleri gösterme
Diğer uygulama içinde aynı adımları takip ederek kilit ekranında gösterilen kategoriyi bulup içeriği gizleyebilirsin. (Bildirim üzerine basılı tutup 'Ayarlar' seçeneğine basarak kısayoldan erişebilirsin.)
Samsung Health için: Ayarlar > Uygulamalar > Samsung Health > Bildirimler > Kategori: Adım > Kilit ekranı > Bildirimleri gösterme
Diğer uygulama içinde aynı adımları takip ederek kilit ekranında gösterilen kategoriyi bulup içeriği gizleyebilirsin. (Bildirim üzerine basılı tutup 'Ayarlar' seçeneğine basarak kısayoldan erişebilirsin.)
3 Comments
Solution
sicakkahve2
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2022 06:00 PM in
Galaxy A
Ayarlar>kilit ekranı>bildirimler
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2022 06:17 PM (Last edited 05-09-2022 06:26 PM ) in
Galaxy A
Uygulama bildirimleri, ayar ekranından kilit ekranında görünmesini istemediğin ilgili bildirim kategorisini gizleyebilirsin.
Galaxy_A11Samet
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-09-2022 06:20 PM in
Galaxy A
Hallettim sessize aldım ordada uyarı gösterilsin dedim oldu