cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kilit Ekranı Parlaklık Sorunu

(Topic created on: 12-03-2021 02:53 PM)
1309 Views
FatihAcr
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar A51 telefonumda kilit ekranımdaki parlaklık çok yüksek oluyor yüz tanıma kapalı parmak izi açık parlaklığı nasıl kapatabilirim 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Duvar kağıdını koyu tema olarak ayarlayın Parlaklığı Adaptif parlaklık seçin Telefonu karanlık modda kullanın

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
O zaman cihazda bir sorun olabilir Bende normal Bir yetkili servise başvurun ya da burdan yardım al bölümünden müşteri hizmetleriyle görüşün Sorun sonradan oluştuysa cihazı sıfırlamak ta fayda sağlayabilir

View solution in context

6 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Bildirim paneli üzerinden cihazınızın parlaklığını kısa bilirsiniz
0 Likes
FatihAcr
Active Level 4
Galaxy A
Öyle yapınca ana ekranda kısık oluyor gün içinde kullanımı zor olur ana ekranla kilit ekranı aynı ışık olmasıni istiyorum
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınızın Kilit ekranına ve ana sayfa ekranının resmini sizlere göndermiş olduğum resimden yapınız belki dengi oluşabilirScreenshot_20210615-122817_Gallery_149_1623749296.jpg
0 Likes
Solution
Galaxy A
Duvar kağıdını koyu tema olarak ayarlayın Parlaklığı Adaptif parlaklık seçin Telefonu karanlık modda kullanın
0 Likes
FatihAcr
Active Level 4
Galaxy A
Denedim onu simsiyah sade renk olunca oluyor sadece
0 Likes
Solution
Galaxy A
O zaman cihazda bir sorun olabilir Bende normal Bir yetkili servise başvurun ya da burdan yardım al bölümünden müşteri hizmetleriyle görüşün Sorun sonradan oluştuysa cihazı sıfırlamak ta fayda sağlayabilir