Resolved! Solved

Original topic:

Kendi kendine kapanıyor

(Topic created on: 01-28-2023 08:47 PM)
896 Views
ALİEREN67
Active Level 3
Options
Galaxy A

Herkese iyi günler öncelikle öncelikle. Telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor. Ama bu olay günde 1 kez başıma geliyor ve sebebini bilmiyorum. Telefon ağır bir darbe hiçbir zaman almadı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Not! Cihazı sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin. Not! Sıfırlama işlemini yaptıktan sonra cihazınızdaki sorun düzelmez ise kontrol edilmesi için Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum. Servis hakkında bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayın. 4447711

View solution in context

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
13 kurduysanız ondandır.Sıfırlayın düzelmezse Members üzerinden test edin ve uzaktan bağlantı ile yardım alın.
ALİEREN67
Active Level 3
Galaxy A
Cihazım zaten eski biraz. Galaxy A9 (2018). Güncelleme almıyor zaten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Olsun eski modeller daha sağlam,sadece ön bellek işlemlerini temizlemenşz ve günde bir kere yeniden baslatma gerekiyor.
Seda1907
Active Level 5
Galaxy A
Acaba otomatik yeniden başlatmayı aktifleştirmiş olabilir misiniz? Cihaz bakımından kontrol etmenizde fayda var.
ALİEREN67
Active Level 3
Galaxy A
Yok yok onu ben kendim açıp kapatırım her daim. Ama şuan kapalı. Neredeyse 2 aydır kapalı yani. Yinede teşekkürler ilginiz için
Seda1907
Active Level 5
Galaxy A
Rica ederim. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla. Not! Cihazı sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin. Not! Sıfırlama işlemini yaptıktan sonra cihazınızdaki sorun düzelmez ise kontrol edilmesi için Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum. Servis hakkında bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
LasTSToP
Active Level 5
Galaxy A
Google play harici uygulama yuklediyseniz belki virüs girmiş olabilir. Darbe yok dediniz darbeye gerek hafif veya üç noktası telefon cihaz kontrolü yapin
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar, cihaz bakımı, otomatik, optimizasyon, gerektiğinde yeniden başlat
Böyle bir menü kısmı varsa kontrol edebilirsiniz