Resolved! Solved

Original topic:

Kayan bildirimlerin kapatılması

(Topic created on: 01-03-2021 02:08 PM)
2980 Views
kursadinci
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba,

Telefonu kurcaladım fakat bir türlü bulamadım sadece whatsapp için yapabildim ki o da kendi ayarlarından. Bildirim geldiğinde yukardan çıkan kayan bildirimleri kapatmak istiyorum. Yani bildirim gelince yukardan önizlemesi gelmesin. Video izlerken oyun oynarken tak diye çıkmasın yukardan. Bunu nasıl kapatabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kursadinci,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazinizda bildirim almak istemediginiz, bildirimin ekraniniza düşmemesi için Quick Panelden Rahatsiz etmeyin moduna alabilirsiniz.
0 Likes
kursadinci
Beginner Level 2
Galaxy A

Bildirim hiç gelmesin değil, bildirim gelsin çat diye önizlemesi çıkmasın istiyorum sadece. Eski telefonlarımda bunu yapabiliyodum. A serisinde mi bir sıkıntı var acaba.

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Rahatsiz etme seçeneğini açtığınizda bildirimler ekrana çıkmaz fâkat bildirim panelinde gözükür.
0 Likes
HuseyinAydin_
Active Level 6
Galaxy A
yani bilmiyorum ama ayarlar/bildirimler den yapılabilir belki
0 Likes
msamiltekin
Active Level 1
Galaxy A
Merhaba, ilgili bildirime basılı tutun ve Ayrıntılar'a tıklayın, açılan ekranda bildirim kategorileri veya direk bildirim ayarları çıkabilir. Direk bildirim ayarları çıkarsa orada "Açılır pencere olarak gösterir" seçeneğini kapatın. Eğer kategorileri açarsa vurguladığı kategoriyi seçtikten sonra yine "Açılır pencere olarak gösterir" seçeneğini kapatın.
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kursadinci,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes