cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kasma

(Topic created on: 01-19-2025 11:27 PM)
207 Views
doruker
Active Level 2
Options
Galaxy A

Cihazımı parçalamadan önce kasma ve ısınma sorunlarını nasıl çözebilirim piskolojime zarar vermeye başladıda☺️

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Rubyy
Active Level 6
Galaxy A
Cihazı haftada 1 yeniden başlatın. RAM'i sürekli temizleyin ve kullanmadığınız uygulamaları silin. Önbellekleri de sürekli olarak temizleyin aynı şekilde. Umarım bunlar işe yarar. Bende yaradı çünkü.

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
Model nedir
0 Likes
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Cihaz nedir
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
25 sanırım A
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Taşıyacağı yükten fazla yük vermiş olabilir misin acaba giriş seviye bir cihaza
0 Likes
Halit_A35
Active Level 4
Galaxy A

öncelikle iyi Akşamlar good Guardians uygulamasını apk olarak indirin kurun sonra google.a thermal guardian modulunu indirin açın sonra çizgiyi sola getirerek veya saga getirerek ayarlayın sol ısıyı düşürüp performansı biraz düsüruyor en sag ise cihazı ısındırıp performansı arttırıyor kendinize göre ayarlayın

0 Likes
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Kardeşim bende de a33 var sürekli takılma oluyor bende telefonu parçalama arefesindeyim işlemcisi pek iyi değil o yüzden yapacak birşey yok
Alicck
Active Level 4
Galaxy A
Rahatsız Etmezse Animasyonları Kapatabilirsiniz 👍
0 Likes
Galaxy A
geliştirici seçeneklerden donanım hızlandırıcısını açın benim s23 model cihazımda bile kapalıymış bugün açıp bakarken açtım o.ayarı şimdi hızlandı baya1737320808663.jpg
Rubyy
Active Level 6
Galaxy A
Bu ayar tam olarak sadece kasma için mi işe yarıyor? Yoksa daha fazla sunduğu özellikler vs. mi var? Merak ettim baya.
0 Likes