Original topic:

Kasma ve güncelleme

(Topic created on: 11-03-2025 05:25 PM)
189 Views
borahansoysal
Active Level 2
Options
Galaxy A
Şu hayatımda kullandığım en berbat telefon samsung galaxy a06 bundan hiç şüphem yok niyetim kötülemek değil ama bu kadarına da pes artık derim telefonun % 30'u doluyken aşırı derecede kasıyor pubg yüklüyorum 15fps den daha düşüktür telefonu alalı 8 ay oldu üstüne üstlük sıfır telefon ve taksitle 11bin tl para verdim bir hafta daha sabretseydim keşke s24 alacaktım ve hala güncelleme gelmemiş eski sürümü kullanıyorum ara yüz aşırı derecede kasıyor telefonun tek iyi yönü pil ondan kazanıyor ne hafıza olarak iyi nede kamera olarak tuşlu telefondan farkı yok benim gözümde bu telefonda yapabileceğiniz tek şey birini aramak olur instagramda bile kasan bir telefon bu keşke hiç yapılmasaymış!!!
7 Comments
Galaxy A
bir telefon sıfır diye kasmayacak diye bir kaide yok öyle bir dünya yok samsungun saattığı en ucuz telefon sonuçta en kötü olacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bunu telefonu almadan önce düşünecektiniz.
borahansoysal
Active Level 2
Galaxy A
Galiba biz burda samsungun eksik yönlerini kötü taraflarını düzeltsin diye yorum yapamayacağız benim bildiğim bizim amacımız bu eksik olan yönleri eleştirip açık açık söyleyip düzeltilmesini sağlamak değil mi
0 Likes
Galaxy A
Fiyat-performans serisindeki en ucuz (A 0X / M modelleri)cihazı almanız = en iyi desteği alabilecek olmanız anlamına gelmiyor ne yazık ki...
0 Likes
wex
Active Level 7
Galaxy A
Hocam a 06 ile s24 arasında nasıl kaldınız?

A0 serisi sadece alo desin şarjı uzun gitsin diye yapılan bir seri
borahansoysal
Active Level 2
Galaxy A
Çorluya gidecektim iphone 8 plas vardı bende kırıldı acilen telefon almam gerekiyordu bende taksitle s24 alacaktım yoktu mecburen a06 almak zorunda kaldım
wex
Active Level 7
Galaxy A
Sağlık olsun.
0 Likes