Original topic:

Kasma sorunu

(Topic created on: 11-07-2023 06:54 PM)
546 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Cihazımın başka nedenlerden kendini kapatmakla ilgili servise gitti ana kartı bataryası şarj soketi bağlantı kablolari değişti 2.5 3 ay önce cihazım oyunlarda kasıyor arada oyun oynarken ses panosu kasmalar oluyor bazen

11 Comments
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy A
Cihaz ne
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
A32 garantiside devam ediyor
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Size sorunlu cihaz gelmiş sanırım Bence direk sıfır bir cihaz vermeliler a32'nin
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Değişim talebindede bulundum kabul edilmedi bi 3 gün serviste kaldı cihaz yeden cihazda yokmuş ellerinde telefonsuz kalmıştım
0 Likes
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Anlıyorum Peki Şuan cihaz yanınızda mı yoksa hala serviste mi ?
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Yanımda kulanıyorum şuna
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Başlarından salmak için yapıyorlar sanki yaptırdıkları hic birşeyi değiştirmiyor
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
5 6 kere cihazimı servise götürdüm 1 kere atolyeye aldılar 1 kerede incelemeye değişim için
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Cihazımı 2 kere başka yerdeki servise gittim video falan istediler cektim gösterdim hayla devam ediyor sorun dediler zaten cihazınız 4 tane parçası değişmiş değişim talebinde bulana bilirsiniz değişme ihtimali yüksek dediler ama buradan yapamayız işlem dediler tamir ettirdiğim servise gitti dediler cihaz 4 kere atolyeye girmesi lazim dediler sonra biz yine değişim talebinde bulunduk kabul edilmedi işte