cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Karanlik ekran

(Topic created on: 4 weeks ago)
110 Views
kIzgIn
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaslar bende a30s telefon var hic darbe catlak kirik yok ekranda ve telefonda ekran orjinal ekrani durup dururken ekran gitti fakat telefon calisiyor sadece goruntu gelmiyor yaptirmadim yeni aldim 4 aydir boşta duruyordu gecen sarja taktim ekrani acildi hic bisey olmamis.gibi ama 1 gun sonra gene ekran yok hersey aktif calisiyor alarmlari falan kurulu olan saatinde bitiyor basina gelen varmi boyle bir durum telefoncu ekranda bisey bulamadi degiselim.demisti telefon eski oldugu icin yaptirmadim yeni aldim ama.kafasina gore gelip gidiyor ekran fikri bilgisi olan varsa sevinirim yardimci olursaniz

4 Comments
Meto_61
Active Level 3
Galaxy A
Telefonun ekranina dokundugunda ekran o dokunmalari algiliyor mu alarmi kapatma tusunun oldugu yere bastiginda kapaniyor mu
Meto_61
Active Level 3
Galaxy A
Buyuk ihtimal ekran flexi yerinden cikmistir. Şunun gibi mesale televizyonun calisiyor fakat kablosu prize bagli olmadigi icin goruntu yok. Bosuna ekranini degistirme ekranin normaldir.
rcparda
Active Level 7
Galaxy A
Sıvı teması krozyon gibi geldi bana.
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy A
Uzun süre kapalı durması cihaza zarar verebiliyor en az ayda bir açmanız gerek benim eski telefonu yaklaşık 10 ay sonra açtım ve ekran sararmıştı amoled yanığı gibi