cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera

(Topic created on: 08-31-2024 07:01 PM)
314 Views
resul34
Active Level 4
Options
Galaxy A

Herkese merhaba. Arkadaşlar telefonla suyun altını çekmek istedim. Toplamda bi 15-20sn falan suyun altında kaldı telefon. Çekerken bir sorun yoktu. Bir müddet sonra kamera çalışmadı. Kamera başarısız hatası verdi. Sonra telefon çöktü kendi kendine kapandı geri açıldı. Şuan kamera çalışıyor. Ön kamerada birşey yok ama arka kamera terleme yapmış bulanık çekiyor. (Su epey soğuktu bu arada). Terleme zamanla geçer mi? Veya nasıl giderebilirim? 

14 Comments
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Galaxy cihazlar su geçirmez değildir. Suya dayanklıdır. Bir an önce servise götürün
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Ben su geçirmez olduğunu iddia etmedim zaten. Servise götürmeyi ben de biliyorum çözüm önerisi istedim.
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Ben bir iddiaya karşılık cevap vermedim zaten. Telefon sıvı temasına maruz kalınca sadece telefonu kapalı tutmaktan başka bir öneri sunulamaz. Geçmiş olsun
0 Likes
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Eyvallah fikrin için teşekkürler.
0 Likes
tolga87
Active Level 6
Galaxy A
Büyük ihtimalle sizi haksız bulurlar garanti çok sınırlı durumlar için geçerli
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Garanti sürem bitti zaten. Olsa da kullanıcı hatası direkt. Önerin var mı terleme için?
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy A
yapmadan önce düsünmen lazımdı, telefon suyun icine sokulur mu bide 15 20 saniye net bozulmustur, servise gönderin gecmez o
resul34
Active Level 4
Galaxy A
Haklısın kamera kısmını soktum sadece ama soktum yani. Şaka bi yana neye göre 1,5 metre suya dayanıklı diyorlar pekâla 5 santime dayanamadı 😄
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy A
ne olcagı belli olmaz sahsen dayanıklıda olsa elektrikli hicbir cihazı suya sokmam sonuçta para veriyoz