cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera

(Topic created on: 01-22-2021 06:36 PM)
245 Views
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Geniş açı lens çok kötü çekiyor. Mesela Redmi Note 8 model cihazda da aynı MP değerinde kamera var. Fakat benim yelefonumdan kat kat iyi çekiyor. Samsung'ta ise biraz bulanık çıkıyor. Fikri olan var mı?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Mp nin hiçbir önemi yok maalesef geniş açı sensörünün iyi olması önemli

Örneğin: iyi bir geniş açı sensörü 8mp
kötü bir geniş açı sensörü ise 40 mp

buradaki sonuç yukarıda verdiğim iyi geniş açı sensörü olan kazanır

View solution in context

Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba AlperA20s,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Mp nin hiçbir önemi yok maalesef geniş açı sensörünün iyi olması önemli

Örneğin: iyi bir geniş açı sensörü 8mp
kötü bir geniş açı sensörü ise 40 mp

buradaki sonuç yukarıda verdiğim iyi geniş açı sensörü olan kazanır
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim. Sensör kalitesini nasıl öğrenebilirim?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Onu bilemiyorum ama sensörü ismini öğrenmen lazım ancak öyle bulabilrsiniz sensörü kaliteli olup olmadığını
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Tamam. teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
rica ederim kardeşim ne demek 😊
Galaxy A
yanlız redmi not 8 çok iyi bir cihaz global var çok güzel arkadaşımda var güncelleme gelmişti güncelledik global güncellemesi gelmişti çok güzel olmuştu global güncellemesi 😊😊 😇😊😇😊
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba AlperA20s,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes