- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 09:12 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 10:18 AM in
Galaxy Aİlgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum bu dediğinizi fırsat bulursan deneyeceğim bir yakınımda da aynı marka aynı model telefondan mevcut.
Bundan daha önce kullanmış olduğum başka marka bir telefonda da gece fotoğrafı çekerken böyle bir sorunla karşılaşmıştım dediğiniz gibi imalat kaynaklı fabrikasyon donanım sorunu olabilir.
Fakat daha önce kullanmış olduğum dediğim telefonumun önceki farklı bir modelinle yine gece fotoğrafı çektiğimde onda bu yoktu üstelik bu işlemci 12 nm lik 2012'li yılların işlemcisiydi onda böyle bir problem yoktu şimdi telefonumdaki işlemci ile karşılaştırınca sizin dediğinizi düşünüyorum da nasıl böyle bir şey oluyor gerçekten donanımdan kaynaklı bir sorun mu yoksa yazılımsal bir sorun mu ayrıca şunu da belirteyim bu telefon ile gece manzarası olarak normal bir fotoğraf çekerseniz görüntü aynı profesyonel modda çekersiniz yine görüntü aynı aralarındaki **bleep** sadece iso ve enstantane değerleri bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum iso değerini 50 yaptığım zaman genelde gece fotoğraflarında gren olmasın diye 50 iso kullanılınca bununla karşılaşıyorum yoksa otomatik modda 4.000 iso ile çekilen Bir fotoğrafta böyle bir sorun yok şimdi bahsettiğiniz gibi sensörü düşünüyorum da niçin düşük isoda uzun pozlamada böyle bir sorun yaratıyor yazılımsal mı donanımsal mı tabii ki bu bahsettiğimiz konuları buradaki moderatörlerin de okuyup üzerine eğilmeleri gerekiyor.
İnanıyorum ki moderatörlerin görevi sadece kurallara aykırı yazıları silmek değil illaki buradaki sorunları da değerlendireceklerini düşünüyorum.
Mutlu hafta sonları dileklerimle 🙏.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 10:39 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 10:57 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 11:00 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 11:09 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 11:07 AM in
Galaxy ABu arada 2 ayrı fotoğraf çektim pro modda gündüz de çektim onda çıkmadı işin ilginci de bu yine 50 iso yine 10 saniye renkleri de ters çevirdim böyle bir şey yok çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım.
Başka a34 de deneyeceğim çok teşekkür ediyorum mutlu hafta sonları dileklerimle
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2025 01:18 PM in
Galaxy AMerhaba KEMSA,
Çekim kalitesiyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, öncelikle kamera merceğinin temiz olduğundan emin olunuz. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD