japonbalığı
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 yıllık deneyimimle galaxy a73 ün kamerasının 108 megapixel olmadığını öğrendim 108 de fotoğraf çektiğimde boyutu ve çözünürlüğü yazılı olarak genişletiyor ve daha fazla yakınlaştırma imkanı sunuyor 12 megapiksel de optik zoom a izin veriyor 108 de izin vermiyor neden mi sade 12 mp lik bir kameraya sahip olduğu için bir daha asla samsung almayacam A medelleriyle yazılı olarak kullanıcıyı keriz yerine koyduğu için.
2 Comments
uthKhu
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 12:55 PM in
Galaxy A
Sana iyi bir haberim var samsungun ultra haric bütün modelleri öyle zaten s23 kullanıyorum 12 mp çekiyor 50 ye çıkarırken yapay zekayla düzeltiyor kendinde piksel ekleyip ultralar gerçek 48 mp lense sahip geri kalan hepsi ayni olayla çekiyor bende bunu öğrenince bir değişik hissettim yalan yok sonucta 50 mp sanıp almistim kamerasi gayet iyi yalan yok ama 50 mp degil sonucta
japonbalığı
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-06-2024 01:07 PM in
Galaxy A
👏Bu bilgi için teşekkürler böyle olduğunu bilseydim hiç almazdım sanırım bir dahaki seçimim leica kameraya sahio mi 15 pro ya da vivo x100 olucak
![](/skins/images/1A6E4B6515AEB03AF7FD55617FE049C3/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)