cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera ekran titreme

(Topic created on: 06-01-2024 09:43 AM)
169 Views
tolgay
Active Level 1
Options
Galaxy A
A34 kullanıyorum fotoğraf ve video çekceğim zaman ekran dalgaşanma ve titreme yapıyo sorunu yaşayıp çözenilen varmı
13 Comments
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Denedim telefona format atıp tekrar kurulum bile yaptım aynı tam odaklanma zamanı kameraya gelen gün ışık şiddetini ayarlayamıyo telefon o yüzden dedi telefoncu serviste biraz problem cok incelemiyolar
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba tolgay,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden ""Destek > Tanılama > Kamera"" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  ""Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil"" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Dediğiniz gibi yaptım daha öncede yapmıştım ortam ışığından kaynaklı görüntüyü netleştiremiyor şöle bişe eşimde samsung a25 var ben daha öncede samsung kullandım bir çok model değiştirdim samsungta ama böle bişeyle hiç karşılaşmadık sadece a34 modelde bu olay oluyo buna çözüm bulamıcazmı peki devamlı ortam ışığından sıkıntı yaşadıkca elimle lensleri 3 -4 defa kapatıp açmammı lazım fotoğraf çekmek için
0 Likes
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Members uygulamasından deneme yaptığımda hic bir problem yok normal kameradan yapıyo sorunu
0 Likes