cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera ekran titreme

(Topic created on: 06-01-2024 11:18 AM)
201 Views
tolgay
Active Level 1
Options
Galaxy A
A34 kullanıyorum fotoğraf ve video çekceğim zaman ekran dalgaşanma ve titreme yapıyo sorunu yaşayıp çözenilen varmı
13 Comments
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Ben de Google Fotoğraflarda hikayelere bakarken dalgalanma oluyor. Fotoğraf ve video çekerken olmuyor. Söylediğim zaman servise gönderip inceleme yapalım diyorlar.
0 Likes
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Bi arkadaşla konuştum cok üstünde durmuyolarmış kamera olaylarında odada kontrol oluyo zaten kamerayı uygulamasını açıp fotoğraf çeker o an bişe yoksa bişe yapmıyolarmış sürekli yapmıyo ama genelde yapıyo
0 Likes
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Bence problem ekranda olabilir. Ekranda titreme ve dalga sorunu yaşayan birçok kullanıcı var. Kronik bir sorun olabilir. Belki de donanımla alakalı değil yazılım ile alakalıdır
0 Likes
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Ama sadece kamerada var sorun normal ekranda hiç sorun yaşamadım en kötü servise göndercem göndermeden çözülcekse servisi beklemeyeyim diye burayı buldum
0 Likes
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Bilmiyorum bazıları Twitter da aynı sorunu yaşamış ben ise sadece Google Fotoğraflar hikayesinde yaşıyorum. Siz de kontrol edebilir misiniz? Google Fotoğraflarda anılar kısmına girin ve kendi kendi geçişler yapsın. Ekranda dalgalanmalar oluyor mu? Dönüş yaparsanız sevinirim
0 Likes
tolgay
Active Level 1
Galaxy A
Bende google fotoğraflar yok daha önce bu cihazda vardı google fotoğraf ama öle bi sorun yaşamadım şuan normal galari kullanıyorum
0 Likes
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Google Fotoğraflar her Android telefonda oluyor. Orda anılarda her fotoğrafta olmuyor Güneşli ya da çok renkli Fotoğraflarda oluyor
0 Likes
bestsamsung
Active Level 8
Galaxy A
Bu sorun teknoloji sitelerinde haber yapılırsa Samsung çözmek zorunda kalabilir. Moderatorler de kimsenin sesini duymuyor.
0 Likes
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy A
lensler bozuk olabilir, silip tekrar deneyin bi
0 Likes