cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kablolu kulaklık

(Topic created on: 02-12-2025 11:21 AM)
296 Views
kralllardünyası
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

520bt kulaklığım vardı kulağımı ağrıtıyor ve başımıda o yüzden kabloluya gicem sizce buna değer mi kullanan varsa ses performansı var mı oyunlarda iş görür mü apple ın kablolu kulaklığından iyimi onuda düşünüyorum

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy A
O fiyata orjinal olmasına imkan yok maalesef.

View solution in context

Solution
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Ama orijinal reis normal yani alıcaksan orijinal al garantisi olucak hem hatta senin orda samsung satış firması varsa oraya git al hem sıkıntı çıkarsa değiştirme imkanın olur bak bende aldım pahalı biraz doğru ama kulaklık kaliteli yani

View solution in context

30 Comments
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Keşke kutularda çıkmaya devam etseydi. Z FLIP modelini ilk aldığım da kutudan çıkmıştı. Bence başarılı bir kulaklık. Dolby atmos ile zengin tonlar yakalayabilirsiniz
Galaxy A
Tamamdır hocam alıcağım onu kargoyla 300e patlayacak bana inşallah aldığıma değer olur pişman olmam
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Galaxy A
Ben kullanıyorum güzel ama ses yüksekligi biraz az gelebilir
Galaxy A
520bt ninde sesi az dolby atmosu atmasam az geliyo açınca daha iyi performans almıştım baslar tizler iyi vuruyordu
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Galaxy A
O zaman rahatsız etmez sizi muhtemelen
Galaxy A
520yi satıcam 1200e yada 1000e satarım sıfırını 2kya almıştım avmden
0 Likes
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Bende kullanıyorum ses kalitesinden memnunum reis ben direk samsungun kendi sitesinden aldım siyah renk
Galaxy A
Güzell valla blu kulaklıklar insan sağlığına zararlı birde kulağı ağrıyor kulağımın içini yara yaptı satıcam 520btyi
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Aynen öyle 😂