cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kılcal çizik

(Topic created on: 3 weeks ago)
146 Views
kreps
Active Level 3
Options
Galaxy A

A35 alalı 2.5 ay fılan oldu dikkat etmeme rağmen sankı fazla kılcal çizik oldu gibi buna bir çözüm var mı gecebilir mi yani 

21 Comments
Halit_A35
Active Level 3
Galaxy A
Kılıf kullanmıyormusunuz
0 Likes
kreps
Active Level 3
Galaxy A
Kılıf var hocam ekran koruyucu yok
0 Likes
Halit_A35
Active Level 3
Galaxy A
Arkasında olduysa çizik içi kadife kılıflar var onları öneririm🙏
0 Likes
kreps
Active Level 3
Galaxy A
Tesekkurler bakıyım bı
0 Likes
Galaxy A
Ben telefonumu arka önünü kaplattim öneririm 1 yıldır bise yok cizilse bile kaplama çizilir sadece ekranını kaplamayin arkasında kaplayin
0 Likes
kreps
Active Level 3
Galaxy A
Isındıkca kaplama zarar verme ihtimalide var gibi kılıf en ıyısı
0 Likes
Galaxy A
Hocam ne ısınması ben her aldığım cihazı kapliyorum iphone 14 pro ve a54 arkalı önlü kaplı hiç ısınma olmadığı için sorun yok ayrıca ısınma bile su kaynatacak kadar değil
BehramGur
Active Level 6
Galaxy A
Nekadar doğru bilmiyorum ama galiba Galaxy S9-daki Gorilla Glass 5, şuan kullandiğım S24deki Corning Gorilla Glass Victus 2 den daha dayanıklıydı. Aldığım ilk gun dikkat etmeme rağmen çizikler olustu ekranda. Ama S9u uzun zaman ekean koruyucusuz kullandim elimden düşürdüm yine de çok küçük zor farkedilen kilcal cizikler olusmuştu. Garip. Ayni zamanda elimden kayip yarim metre yukseklikten yere dusen 24 iki yerden hafif ezildi. S9 ama elimden ucup taklalar atıp duvara değmisti ve ezilmemişti bile. Anlayamadım. Bide reklamında arkor alminyum yazıyordu 😅 armor alminyum ve Gorilla Glass victus 2 eskisi kadar dayanıkli değiller mi aceba?
0 Likes
kreps
Active Level 3
Galaxy A
Kesinlikle degıl hocam cok cabuk cızılıyor ekran